Esteu aquí

Reconeixement als premiats del concurs d’Instagram #Aramésquemaipotablava

Vicenç Marco (guardonat en la categoria Dibuix), Mónica Molina (categoria Stickers) i Maria del Mar Baltà (categoria Memòria fotogràfica) són els guanyadors del concurs que es va fer en el marc de la 47a Fira Avícola, desenvolupada majoritàriament en format virtual

divendres, 12 febrer, 2021 - 13:45

El Saló de Plens de l’Ajuntament del Prat va acollir ahir, dijous 11 de febrer, l’acte de reconeixement als guanyadors i guanyadores del concurs d’Instagram #Aramésquemaipotablava, que es va fer en el marc de la 47a Fira Avícola, desenvolupada majoritàriament a través d’Internet i xarxes socials en el context de la pandèmia entre els passats 3 i 27 de desembre.

Al concurs d’Instagram comptava amb tres categories (dibuix, gif i memòria fotogràfica). Els guanyadors i guanyadores són Vicenç Marco (Dibuix), Mónica Molina (Stickers) i Maria del Mar Baltà (Memòria fotogràfica). L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, va lliurar els reconeixements als premiats en l’acte d’ahir, desenvolupat amb les mesures de seguretat necessàries, amb la presència d’un acompanyat per guardonat. Va excusar assistència a l’acte M. del Mar Baltà.

El premi consisteix en una panera amb producte fresc i de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat (verdures i ous i coquetes potablava).

Amb aquests guardons i d’altres activitats online desenvolupades en el marc de la darrera edició de la Fira, es volia dinamitzar la participació de la ciutadana en l’esdeveniment i contribuir a generar comunitat potablava a les xarxes, a més de posar en valor la gastronomia de proximitat i de màxima qualitat del Prat.

 

 

 

 

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 25 novembre, 2022 - 19:15

Porta del Delta convida a descobrir el Prat amb un nou vídeo promocional que posa en valor el turisme sostenible

La peça ja s’ha estrenat a les xarxes socials i es podrà veure també a l...

dilluns, 28 desembre, 2020 - 14:30

Els restaurants pratencs serveixen tres centenars de pollastres Pota Blava de la Granja Torres durant la 47ena Fira Avícola

Del 3 al 27 de desembre, una vintena d’establiments han participat a la...

divendres, 4 desembre, 2020 - 10:00

La Granja Municipal Pota Blava ofereix diversos productes al Mercat de Pagès

Al ous, que ja fa temps que en ven, hi suma productes elaborats