Esteu aquí

Recollida de sol·licituds per als horts lúdics per a gent gran

Del 8 al 31 de gener, tots dos inclosos, es recolliran les sol·licituds per a l'assignació de l'ús de 110 horts lúdics municipals per a gent gran.

divendres, 5 gener, 2007 - 10:15

Aquests horts estaran ubicats al costat de la carretera de la platja, a prop del cementiri del Sud. La seva propietat serà municipal i l'Ajuntament en cedirà l'ús a les persones que resultin escollides en sorteig públic. La cessió tindrà una durada d'un any, prorrogable anualment, fins a un màxim de cinc anys.

Els requisits per a poder optar a un hort són: residir al Prat i estar-hi empadronat des d'abans de l'1 de gener de 2003; haver complert els 65 anys o tenir 60 o més i estar jubilat o ser pensionista; estar capacitat físicament per a fer treball agrícola; no conviure amb algú que hagi sol·licitat o sigui usuari d'un altre hort; no tenir cap activitat laboral per compte propi o aliè; no disposar de cap altre hort o terreny de conreu.

Per a rebre informació i presentar les sol·licituds, cal adreçar-se a l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC), situada a la Casa de la Vila, en el següent horari: de dilluns a dijous de 9 a 13.30 h i de 16.30 a 19 h.

En el següent document (Pdf) trobareu les bases completes.

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...