Esteu aquí

Recepció a l’Ajuntament del primer equip de l'AE PRAT, després del seu ascens a 2a B

L’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, ha rebut representants de l’equip directiu i tècnic, i dels jugadors del primer equip de l’AE Prat.

dimarts, 2 juliol, 2019 - 20:30

Al Saló de Plens de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, s’ha celebrat aquesta tarda una recepció del primer equip de l’AE Prat, després d’haver aconseguit el seu ascens a la 2a divisió B de futbol.

Representants dels jugadors i de l’equip tècnic i directiu del club han estat rebuts per l’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, el primer tinent d’alcalde, Juan Pedro Pérez, i d’altres regidors i regidores del consistori dels diferents grups municipals. L’alcalde ha felicitat l’equip de l’AE Prat pel seu ascens a la segona Divisió B de futbol i, juntament amb el primer tinent d’alcalde, ha lliurat medalles a diferents representants del cos tècnic, així com a jugadors del primer equip.

Durant l’acte, també han intervingut diversos representants de l’AE Prat, entre ells el seu president, Lluís Quiñonero; el seu entrenador, Pedro Dólera; i el capità de l’equip, Oriol Ricarte. Els han acompanyat altres representants de l’equip tècnic i directiu, i altres jugadors del primer equip. El president de l’AE Prat també ha rebut una placa commemorativa de la mà de l’alcalde de la ciutat.

Posteriorment, autoritats i membres del club han sortit al balcó de l’Ajuntament per saludar l'afició que s’havia congregat a la Plaça de la Vila.

L’AE Prat torna a Segona Divisió B dos anys després

L’ascens a Segona Divisió B de l’AE Prat es va confirmar el passat diumenge, quan va empatar a 1 en el partit disputat contra el Portugalete (1-1) a Biscaia. En haver guanyat a l’anada 2-1, aquest empat ja servia per assegurar l’ascens del Pota Blava a la lliga de bronze.

Durant aquesta temporada, l’AE Prat va quedar en quarta posició en la fase regular, entrant així en la lluita per l’ascens a la categoria de bronze. En primera ronda, va eliminar el Ceuta i, en la segona, al Tamaraceite. Finalment, la victòria contra el Portugalete ha confirmat el seu ascens a Segona B.

Després d’haver baixat a Tercera Divisió ara fa dos anys, l’AE Prat torna així a la lliga de bronze del futbol espanyol.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 19 novembre, 2021 - 12:30

Reactivació de l'esport extraescolar als centres educatius de secundària

Davant la disminució en la pràctica esportiva pel Covid-19, s'ha plantejat...

dimarts, 2 novembre, 2021 - 10:30

Ja et pots inscriure a la 3a Cursa Solidària en favor dels infants amb càncer de Sant Joan de Déu

La 3a Cursa Solidària per la investigació contra el càncer infantil de l...

dilluns, 25 octubre, 2021 - 13:45

Els complexos esportius municipals ofereixen un gran ventall d’activitats

Per menys d’11 € al mes, amb descomptes per a persones de més de 65 anys i...