Esteu aquí

Recepció a l’Ajuntament del Prat del finalista pratenc d’OT, Alfred García

L’alcalde del Prat, Lluís Tejedor, ha rebut el cantant a l’Ajuntament, felicitant-lo pel seu èxit al programa i agraint-li que hagi difós la cultura pratenca més enllà del nostre municipi.

divendres, 9 febrer, 2018 - 18:45

L’alcalde del Prat, Lluís Tejedor, ha rebut el cantant a l’Ajuntament, felicitant-lo pel seu èxit al programa i agraint-li que hagi difós la cultura pratenca més enllà del nostre municipi.

El músic i cantant pratenc també representarà Espanya al festival d’Eurovisió, juntament amb la guanyadora d’OT, Amaia Romero.

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha rebut avui, divendres 9 de febrer, a les 17 h al finalista pratenc d’Operación Triunfo (OT), Alfred García. El músic també participarà al festival d’Eurovisió, juntament amb la guanyadora del concurs, Amaia Romero, en representació d’Espanya, que se celebrarà del 8 al 12 de maig a Lisboa.

L’alcalde del Prat, Lluís Tejedor, ha rebut el músic al Saló de Plens, juntament amb el regidor de Cultura, David Vicioso i d’altres representants del consistori. Al cantant, l’han acompanyat els seus familiars, així com representants de la productora d’OT, Gestmusic.

L’Alfred, molt  vinculat a la ciutat i al seu teixit cultural 

L’Alfred va començar la seva formació musical des de ben petit a la Unió Filharmònica del Prat, on va tocar el trombó, mentre creixia el seu interès per la cultura musical. La seva formació musical va continuar al Taller de Músics. Molt vinculat al projecte musical de La Capsa, també ha participat en projectes com el clip musical #Almeuritme o les maratons musicals del Meló_dia o el projecte Cocoon.

També ha estat vinculat a d’altres iniciatives musicals de la ciutat com el Festival Altraveu, La Música contra el Hambre o els concerts solidaris contra el Càncer. A més, va formar part del Combo Tito Juane, una xaranga que va animar diverses festes populars del Prat, com el Correquintos o el Correllengua.

Al llarg de tota aquesta edició d’Operación Triunfo, l’Alfred s’ha mostrat orgullós dels seus orígens pratencs i ha esdevingut un ambaixador de la ciutat, mostrant el seu orgull potablava en un programa amb un gran èxit d’audiència. L’alcalde, acompanyat per d’altres representants del consistori, també li ha agraït avui que hagi contribuït a difondre el Prat i la seva cultura més enllà del nostre municipi.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 09:30

L'Escola Sona retorna a La Capsa

Primer concert dels combos de L'Escola d'Arts en Viu d'aquest curs 21-22

dijous, 2 desembre, 2021 - 16:00

Converses literàries engega el curs amb contes dins i fora de les aules

Es reprenen les activitats familiars En el marc del projecte Converses literàries del programa Interseccions, di...

dijous, 2 desembre, 2021 - 15:30

La cafeteria del Ribera s'inaugura al desembre a càrrec de la Fundació Rubricatus

Convidem al veïnat a fer propostes per trobar el millor nom pel projecte