Esteu aquí

Ràdio Hangar, el programa de ràdio comunitària de La Capsa

Després de molts mesos de treball de conceptualització i feina de producció, volem presentar-vos un nou projecte de La Capsa: Ràdio Hangar

dimarts, 31 agost, 2021 - 12:45

Aquest diumenge dia 5 de setembres'estrena el primer episodi de Ràdio Hangar, un programa en format videopodcast, dirigit per joves del Prat i que buscarà cobrir l'actualitat musical tant a dins com a fora de les nostres fronteres.

El projecte es nodreix del talent local, de totes aquelles persones del Prat que hi vulguin participar. És una ràdio jove i comunitària, conduïda per la comunitat i feta per a gent de la comunitat. Ara, durant el seu primer any d'emissió s'estrenarà un episodi cada dos mesos, intentant cobrir l'actualitat de la música urbana a través del prisma de la nostra ciutat i el jovent que l'habita.

Durant el programa es repassarà l'actualitat en l'àmbit nacional i en l'àmbit local, hi haurà una secció de novetats musicals i una altra de notícies relacionades. A més a més, cada episodi comptarà amb la visita una artista de fora del territori i amb una de local, amb les que intentarem teixir una entrevista creuada o un debat.

Els convidats sempre seran una combinació de músiques locals i de fora de la ciutat per a donar visibilitat a allò que hi ha aquí, però sense perdre de vista què s'està fent a l'àrea metropolitana. Això ens dóna l'oportunitat de generar noves maneres de fer i un discurs més conscient i inclusiu en la música urbana. La intenció és la de contraposar les diferents visions i trobar-ne punts en comú.

El funcionament de la ràdio és el següent: una figura responsable, el curador, dinamitza els programes de ràdio, s'encarrega de les locucions i gestiona un equip de col·laboradors. Cada un d'aquests col·laboradors dissenya el seu espai i en genera el contingut, per després presentar-lo davant de les càmeres.

Podreu seguir els episodis a través dels canals de YouTube i Soundcloud de La Capsa. També anirem mostrant contingut extra a través de IGTV. A mesura que el projecte creixi anirem descobrint quina és la millor manera de connectar amb vosaltres i adaptant el projecte als canals que millor funcionin.

En aquest primer episodi comptarem amb les convidades Raquel Vázquez, qui dirigeix l'acadèmia de dansa urbana RV Dance de Sant Cosme i amb Sofía Gabanna, una de les veus femenines del rap actual que està creixent amb més força.

L'equip de col·laboradors en aquest primer programa són: Oscar Fanelli, com a presentador i curador, Loreto, Edgar X i Salah, com a col·laboradors davant de les càmeres i amb Crespo i Victor Cobo darrere d'elles.

Us esperem el proper diumenge 5 de setembre a les 12h amb el primer episodi de la temporada als canals de Youtube i SoundCloud de La Capsa.

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 4 agost, 2022 - 10:00

L'Illa de la lectura: 25 nenes i nens compartint aventures i complicitats

La Sala Infantil de la Biblioteca Antonio Martín forma infants lectors amb...
Casal d'estiu de natació a la piscina del CEM Fondo d'en Peixo

dilluns, 1 agost, 2022 - 10:45

Uns 3.600 infants i joves han participat als casals i activitats d’estiu al Prat durant el mes de juliol

Durant tot l’agost, es continuaran fent casals i campus nàutics (per aprendre...
Festa_Major

divendres, 29 juliol, 2022 - 10:45

Ens preparem per a la Festa Major 2022!

Al setembre ens espera una Festa Major amb un dia més i que es desenvoluparà...