Esteu aquí

Quatre restaurants s'incorporen a la Xarxa El Prat Degusta'l

Els nous membres són els restaurants Axarquía, La Castellana, Oeste Bar i El Regust, de manera que la Xarxa ja en suma 18

dijous, 4 juliol, 2013 - 14:08

Quatre establiments s'han incorporat a la Xarxa de restaurants El Prat Degusta'l. Són els restaurants Axarquía, La Castellana, Oeste Bar i El Regust.

La Xarxa El Prat Degusta'l és un grup de restaurants de la ciutat compromesos amb la gastronomia elaborada amb productes de proximitat, singularment el pollastre pota blava i la carxofa Prat.

Aquesta xarxa de restaurants locals ha complert el seu primer aniversari i ja agrupa, amb aquestes quatre incorporacions, 18 restaurants del Prat. Durant aquest temps, la Xarxa s'ha anat consolidant com a referent de la restauració local i com a un destacat actiu turístic.

En el seu any de vida, els restaurants de la Xarxa han participat en diferents accions promocionals en el marc de la Fira Avícola i la Festa de la Carxofa. Així mateix, han participat en les campanyes organitzades des de l'Associació Gastronomia i Turisme, Jornades Gastronòmiques Pota Blava i Carxofa Prat i Quinto Tapes.

Nou impuls a partir de setembre
A partir del proper mes de setembre, El Prat Degusta'l, amb el suport de la Regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament del Prat, a través del servei La Porta del Delta, té previst iniciar un nou pla d'activitats de difusió i promoció dels restaurants adherits, que tindran el seu punt culminant en la propera edició de la Fira Avícola, al mes de desembre.

Així mateix es farà un seguit d'activitats dirigides a dinamitzar el sector de la restauració local i la visualització dels restaurants adherits a través dels mitjans municipals amb el suport del Consorci de Turisme del Baix Llobregat i del Parc Agrari del Baix Llobregat.

D'entre aquestes activitats, cal fer esment al  "Xef del mes", el sorteig mensual d'àpats als restaurants de la Xarxa i l'elaboració del "Menú de Fira". Actuacions, totes elles, dirigides a promoure la gastronomia local vinculada al pota blava i la carxofa Prat de la ma del bon ofici dels restauradors de la ciutat.

Tot seguit podeu escoltar una entrevista emesa a El Prat Ràdio (91.6 FM) al respecte.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 19 abril, 2024 - 13:00

L’alumnat de 4t d’ESO fa un tastet dels cicles formatius de grau mitjà

Alumnat de nou instituts de secundària visita els instituts d’FP de la ciutat...

divendres, 19 abril, 2024 - 09:30

Presentació dels projectes de la incubadora Niu

El passat dimarts 16 d’abril es van presentar els projectes que s’han desenvolupat aquest curs a Niu Incubadora Social al Centre Cívic Palmira Domènech. L’objectiu de...