Esteu aquí

A punt la 44a Exposició Col·lectiva d'Artistes del Prat

Dies d’Or de la Col·lectiva, premi especial del públic, Tía Mame i més!

dijous, 1 octubre, 2020 - 19:30

L’Exposició Col·lectiva d’Artistes del Prat s’ha convertit amb el pas dels anys en un dels clàssics del panorama cultural de la ciutat. Per això, tot i les circumstàncies actuals, estem contentes de poder dir finalment que la 44a Exposició Col·lectiva ja és a punt de començar!

Impulsada pel programa d'Arts Visuals de l'Ajuntament del Prat, i organitzada de forma conjunta amb l’Associació d'Amics de l'Art del Prat, la mostra es conforma des d'una perspectiva de criteris oberts en què poden participar tota mena d'artistes visuals i plàstics. 

Més de 80 participants de tota la ciutat

Aquesta exposició oscil·la entre el fet artístic i el festiu. Per al Centre d'Art Torre Muntadas suposa un moment de retrobament amb artistes que porten moltes edicions presentant les seves obres, així com un espai de contacte amb creadors i creadores que encara no coneixem i nous públics. Un moment per tornar-nos a veure acompanyades de peces artístiques que pratencs i pratenques elaboren amb estima durant tot l'any. Enguany comptem amb joves, adults i grans que amb tota la il·lusió i la curiositat presenten les seves obres per configurar aquest acte col·lectiu de celebració i creació.

Els darrers mesos han estat força complexos però si alguna cosa s'aprèn de les crisis és com d'important és mantenir-nos units, tenir espais per reflexionar sobre les situacions viscudes i el món que habitem per trobar les pròpies maneres d'animar-nos a continuar. L’alta participació ens ha sorprès positivament: més de 80 persones han decidit sumar-se a la col·lectiva tot i la situació actual. 

Els dies d'Or de l'Exposició Col·lectiva i una convidada especial

I amb aquesta motivació us proposem un inici d’exposició fora del comú. Com que ara mateix no és possible organitzar una inauguració com les acostumades, hem preparat una preapertura molt especial: els Dies d'Or de l'Exposició Col·lectiva d'Artistes del Prat, dedicada als artistes participants de la mostra i una persona acompanyant amb la que podran visitar-la en primícia, en grups reduïts i espai per gaudir-la. Això sí, cal reservar amb cita prèvia. 

Per al públic general, l’exposició romandrà oberta entre els dies 13 d’octubre i 15 de novembre, complint sempre les limitacions d'aforament pertinents. Però si no podeu venir a la sala, no patiu! Aquest any entra en joc un nou personatge: la Tía Mame, qui ens farà una vídeo-visita molt entretinguda per l'exposició i que podreu seguir també a través de les nostres xarxes de facebook i twitter

Vota la teva obra favorita, Premi Artista XL 

Com ja és habitual, a més, farem entrega del Premi especial del públic "Artista XL del Prat 2020" el dia 14 de novembre a les 12 h. El premi s'atorgarà mitjançant votació popular amb la participació de totes les persones visitants durant el temps que dura l'exposició.

Arriba, doncs, el moment de retrobar-nos al Centre d'Art Torre Muntadas i continuar el trajecte que fa tants anys que caminem juntes.

Gràcies per fer que la cultura no s'aturi!

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 28 setembre, 2021 - 12:30

Tornen els English Workshops amb novetats

Els tallers temàtics extraescolars en anglès adreçats a alumnat d'ESO....

dijous, 23 setembre, 2021 - 11:30

Lliurats els premis del IV Certamen Fotogràfic Josep Raduà i Torres

Organitzat per l'Associació Gastronòmica i Cultural Les Escarxofes del Prat

dijous, 23 setembre, 2021 - 10:00

Bafarades i onomatopeies a la Biblioteca Antonio Martín

Un nou punt de referència: el còmic de superherois