Esteu aquí

Prop de 8.400 alumnes del Prat han començat el curs escolar aquesta setmana

TEMES: Educació

Avui mateix, ha començat el curs a les escoles bressol públiques del Prat, després que dilluns l’iniciés l’alumnat del segon cicle d’educació infantil (de 3 a 6 anys) i de primària i ahir mateix el dels instituts (d’ESO, Batxillerat i FP)

Inici del curs a l'Institut Ribera Baixa del Prat (curs 2022-23)

Imatge del primer dia del curs 2022-23 a l'Institut Ribera Baixa del Prat.

dijous, 8 setembre, 2022 - 12:30

Aquesta setmana, prop de 8.400 alumnes del Prat de diferents etapes educatives han començat el curs escolar 2022-2023.

La represa de les classes s’ha fet de forma esglaonada. Dilluns 5 de setembre, va ser el torn de l’alumnat del segon cicle d’educació infantil (de 3 a 6 anys) i de primària, que van iniciar 5.241 infants al Prat. Ahir, dimecres 7 de setembre, va començar el curs als instituts de la ciutat, on 2.336 alumnes van començar les classes d’ESO, Batxillerat o Formació Professional (FP).

Finalment, avui dijous dia 8, han començat les classes els més petits, els prop de 520 nens i nenes de 0 a 3 anys, del primer cicle d’educació infantil, a les escoles bressol públiques.

En la comunitat educativa del Prat, també s’hi inclouen, a més de l’educació infantil i primària, l’ESO, el Batxillerat i la FP, l’Escola d’Idiomes i l’ensenyament per a persones adultes.

Aquest curs escolar, arrenca després de les obres de millora de les instal·lacions de diversos centres educatius, que s’han realitzat durant aquest estiu, per tal d’adequar-les millor a les necessitats de l’alumnat.

Des de l’Ajuntament del Prat, es desitja un bon curs escolar, tant a l’alumnat i les seves famílies com al professorat i a la resta de comunitat educativa de la ciutat.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 27 gener, 2023 - 14:15

Helena Maleno, convidada del primer programa de l’any del Girem el món

La temàtica del programa va ser el racisme i la vulneració de Drets Humans a...

dijous, 26 gener, 2023 - 11:30

L’Ajuntament contracta 12 joves a través del programa FPO Dual

Mentre adquireixen experiència laboral, es formaran en Programació Python i...