Esteu aquí

Prop de 1.500 infants del Prat participaran en Jocs Esportius Escolars a partir de novembre

Els jocs escolars engloben disciplines esportives diverses, com el futbol sala, el bàsquet, el futbol 7 o el voleibol

Jocs esportius escolars bàsquet 2017

Partit de bàsquet dels Jocs esportius escolars de maig de 2017 (imatge d'arxiu)

divendres, 28 octubre, 2022 - 12:00

Prop de 1.500 infants i joves del Prat participaran als Jocs Esportius Escolars (JEE) d’àmbit local o comarcal, que arrenquen el mes vinent. Els jocs escolars engloben disciplines esportives diverses, com el futbol sala, el bàsquet, el futbol 7 o el voleibol. Aquesta temporada, els jocs preveuen recuperar el nivells de participació previs a la pandèmia.

Pel que fa al futbol sala, es preveu que 45 equips del Prat participin en JEE locals i comarcals en les seves diferents categories. En la disciplina de futbol 7, els equips locals del Prat participaran en les categories d’educació infantil i de prebenjamí dels JEE comarcals.

Pel que fa al bàsquet, en total s’han inscrit 25 equips del Prat en les categories prebenjamí, benjamí i aleví dels JEE locals i comarcals.  Equips pratencs també participaran a les lligues comarcals i del barcelonès en categoria infantil, cadet i juvenil.

La lliga comarcal de voleibol també comença a principis de novembre i, a partir de desembre, arrencaran els Jocs Escolars d’esports individuals de disciplines com el cros, l’atletisme, la gimnàstica rítmica, el patinatge de velocitat i el patinatge artístic, entre d’altres.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 10 agost, 2023 - 12:00

Es reprèn al Prat la vela adaptada per a persones amb diversitat funcional

També a l’estiu, l’entitat pratenca Roda Blava té en marxa altres activitats...

dilluns, 31 juliol, 2023 - 10:30

Horari d'estiu als equipaments municipals

Alguns equipaments i serveis municipals interrompen la seva activitat durant el mes d'agost i d'altres ofereixen una atenció en horari adaptat.  A continuació, trobareu la in...

dijous, 27 juliol, 2023 - 14:30

Més de 30 joves participen als tallers de català d’estiu

Durant tot el mes de juliol, l’Ajuntament del Prat ha organitzat uns tallers de català d’estiu per a joves que s’han incorporat al sistema ...