Esteu aquí

Projecte pilot per elaborar un Pla director de l’economia de la creativitat al Prat

Per impulsar la creació d'empreses i d'ocupació amb un alt component de talent i coneixement

dilluns, 20 maig, 2019 - 11:15

Des de fa un any, l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Prat i l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) estan desenvolupant, amb el suport de la Fundació Kreanta i la col·laboració de l’àrea municipal de Cultura, un projecte pilot per elaborar un Pla director de l’economia de la creativitat, és a dir, aquella que aspira a la generació d’empreses i d’ocupació amb un alt component de talent i coneixement.

Entrevistes amb persones rellevants

Per tal de fer la diagnosi del sector i identificar, des d’aquesta vessant, els reptes i necessitats dels creadors, professionals i emprenedors del municipi, la consultoria Kreanta va realitzar diferents entrevistes amb persones rellevants vinculades a experiències i projectes de creació i d’innovació. 

El 28 de març es va fet al Centre de Promoció Econòmica la sessió de Treball “Projecte Pilot per al desenvolupament de l’Economia Creativa", on es va presentar el resultat d’aquesta diagnosi als agents participants i a altres persones que van poder aportar la seva visió del sector.

Arts escèniques, música, disseny i audiovisual

El projecte se centrarà inicialment en el potencial de desenvolupament dels subsectors de les arts escèniques i la música, el disseny (industrial i gràfic) i l’audiovisual (cinema, vídeo, televisió, ràdio i videojocs). També es treballarà sobre el sector gastronòmic d’autor, que aporta un elevat component creatiu i que és un dels trets característics del nostre municipi.

Al web municipal es poden trobar el document de la diagnosi i altra documentació relacionada amb el projecte.
 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 27 maig, 2020 - 15:30

L’Ajuntament del Prat avança les principals línies del Pla de mesures de xoc i de reactivació econòmica davant de la crisi de la Covid-19

L’Ajuntament treballa des de fa setmanes els continguts d’aquest pla de xoc...
mercadet sant cosme .jpg

dimecres, 27 maig, 2020 - 13:30

El Mercadet setmanal de Sant Cosme reobre amb la meitat de les parades

El Mercadet setmanal reobre parcialment, adequat amb mesures de seguretat....
L'alcalde Mijoler, reunit telemàticament amb el Prat Empresarial.

divendres, 22 maig, 2020 - 15:00

L’alcalde Mijoler es reuneix amb el Prat Empresarial i aborda les línies de col•laboració per reactivar el teixit econòmic de la ciutat

Més de vint empreses de la ciutat s’han reunit aquest matí amb el batlle...