Esteu aquí

Projecte pilot per elaborar un Pla director de l’economia de la creativitat al Prat

Per impulsar la creació d'empreses i d'ocupació amb un alt component de talent i coneixement

dilluns, 20 maig, 2019 - 11:15

Des de fa un any, l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Prat i l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) estan desenvolupant, amb el suport de la Fundació Kreanta i la col·laboració de l’àrea municipal de Cultura, un projecte pilot per elaborar un Pla director de l’economia de la creativitat, és a dir, aquella que aspira a la generació d’empreses i d’ocupació amb un alt component de talent i coneixement.

Entrevistes amb persones rellevants

Per tal de fer la diagnosi del sector i identificar, des d’aquesta vessant, els reptes i necessitats dels creadors, professionals i emprenedors del municipi, la consultoria Kreanta va realitzar diferents entrevistes amb persones rellevants vinculades a experiències i projectes de creació i d’innovació. 

El 28 de març es va fet al Centre de Promoció Econòmica la sessió de Treball “Projecte Pilot per al desenvolupament de l’Economia Creativa", on es va presentar el resultat d’aquesta diagnosi als agents participants i a altres persones que van poder aportar la seva visió del sector.

Arts escèniques, música, disseny i audiovisual

El projecte se centrarà inicialment en el potencial de desenvolupament dels subsectors de les arts escèniques i la música, el disseny (industrial i gràfic) i l’audiovisual (cinema, vídeo, televisió, ràdio i videojocs). També es treballarà sobre el sector gastronòmic d’autor, que aporta un elevat component creatiu i que és un dels trets característics del nostre municipi.

Al web municipal es poden trobar el document de la diagnosi i altra documentació relacionada amb el projecte.
 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 14 octubre, 2019 - 10:45

El Prat acull una jornada sobre les restriccions de circulació a partir de l'1 de gener

En el marc de la jornada anual sobre logística adreçada al teixit empresarial...

dimecres, 9 octubre, 2019 - 09:30

Nova edició del Quinto Tapa Pota Blava

Del 10 al 27 d'octubre

dimecres, 9 octubre, 2019 - 08:30

El Pota Blava, present a la Fira Àpat 2019

Certamen d’alimentació i gastronomia on productors i elaboradors...