Esteu aquí

Programació d’estiu a Jardins de la Pau

Repassem les activitats d'estiu pel mes de juliol a Jardins de la Pau: espectacles i terrasses en el marc de #viulestiualprat.

La nit en dansa: Supa Nova de L.A.B. i ElectroHope

Els grups de dansa jove preparant l'espectacle de la Nit en Dansa.

divendres, 29 juny, 2018 - 12:30

Com cada any, a la nostra ciutat s’ha engegat la campanya #ViulEstiuAlPrat. És un conjunt d’activitats molt ampli per fer al Prat de juny a setembre. Entre altres, hi ha un seguit d’activitats culturals en què hi participa el Centre Cívic Jardins de la Pau amb activitats de dansa, tallers, accions a l’aire lliure... Aquest juliol us proposem espectacles i activitats participatives per públics diversos que us expliquem tot seguit.

 

Si us ve de gust fer una activitat en família podeu gaudir d’uns espectacles infantils ben diferents. D’una banda, a «Un món de cartró» els nens i nenes, si volen, podran participar en el propi espectacle! I si us ha agradat, us recomanem que aneu a veure «Gnoma», un espectacle taller de titelles.

 

A qui tingui ganes de moure’s li recomanem d’anar a les terrasses d’estiu. Allà hi podreu aprendre les passes bàsiques d’un estil de ball de la mà de professionals de la dansa. Si sou joves o us agraden les danses urbanes, no podeu faltar a la terrassa de Krump. I si no teniu manies amb els clàssics, també podreu gaudir d’una sessió de Rock and Roll. No cal conèixer cap passa, només tenir ganes de ballar!

 

Per últim, però no menys important, torna una nova edició de la Nit en Dansa. És un espectacle anual que vol mostrar nous estils de dansa i formats poc habituals. Aquest any està dedicat a dos dels estils més coneguts entre els joves: electrodance i K-pop. Els grups de dansa joves de Jardins de la Pau, L.A.B i ElectroHope, seran els encarregats d’impressionar-nos amb un espectacle conjunt anomenat «Supa Nova». Posaran a prova les seves habilitats per posar en comú dos estils molt diferents però que comparteixen la constància en el moviment.

Compartir

Noticies relacionades

L'Hora del conte torna a la biblioteca

dijous, 22 octubre, 2020 - 10:00

L’hora del conte torna a la Biblioteca

El plaer d'escoltar històries i aprendre

dimecres, 21 octubre, 2020 - 14:45

Els centres cívics apliquen les restriccions i mesures de seguretat indicades per la Generalitat

Les restriccions estaran vigents fins el proper 2 de novembre
Imatge gràfica de la commemoració del Dia de les Escriptores, 2020

dimecres, 21 octubre, 2020 - 11:45

Commemoració del Dia de les escriptores

Un col•loqui sobre escriptores que van obrir camí, des de Teresa de Jesús...