Esteu aquí

Programa Accelera el Creixement per a pimes

dijous, 14 juny, 2018 - 11:45

Accelera el Creixement és un programa d'acompanyament empresarial dissenyat per contrastar l’estratègia de l’empresa amb experts en creixement empresarial, amb qui dissenyar un pla de creixement i un pla d’acció per portar-ho a terme i un suport continu durant 9 mesos.

Empresa pratenca

L’empresa pratenca SINATER, SL, guanyadora del Premi a la Millor Idea i/o projecte empresarial de l’any 2017, de la XI edició dels Premis El Prat Emprèn, opta a una de les 50 places disponibles aquest any de la 7a edició del programa.

Aquest programa s’adreça a les petites i mitjanes empreses amb tres treballadors o més que tinguin la matriu o el centre de decisió a la demarcació de Barcelona. La trajectòria empresarial ha de ser d’un mínim de 5 anys i l’empresa ha de tenir vocació internacional i voluntat d’invertir en creixement empresarial. 

L’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació de l’Ajuntament del Prat de Llobregat participa com a agent de referència per al teixit empresarial del municipi.
 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 agost, 2019 - 14:15

El Programa 30 Plus va facilitar la inserció laboral de 32 persones al Prat l’any 2018

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament gestiona per tercer any...

dijous, 25 juliol, 2019 - 13:30

L’Ajuntament roda un espot per promoure el comerç local

Dintre de les accions emmarcades en el Pla Estratègic de Comerç 2019 - 2025, l'Ajuntament del Prat ha rodat un espot per posar en valor el comerç local. ...