Esteu aquí

Primera trobada informativa per participar al 8è festival jove AltraVeu

Se celebrarà el 16 de maig

dimecres, 19 febrer, 2020 - 10:15

El Lloro acollirà el dimecres 4 de març a les 19 h la primera trobada per començar a dissenyar el festival jove AltraVeu 2020, coorganitzat entre Joves.Prat i el jovent de la ciutat.

En aquesta primera trobada informativa es donaran detalls del format del festival i es començaran a definir els diferents grups de treball. L’objectiu de començar ja la seva organització és crear una bona sinergia de treball entre Joves.Prat i els i les joves que hi vulguin participar.

Participeu-hi!

L’AltraVeu és un punt de trobada perquè els i les joves de la ciutat mostrin les seves inquietuds artístiques, els seus projectes personals i posin en comú les seves motivacions per al futur. 

El procés de creació és obert a tothom que hi vulgui participar i aportar les seves idees. S'hi pot participar de diferents maneres:

1. Aportant propostes en general i donant la teva opinió. 

2. Proposant la teva participació a nivell individual, del teu grup o entitat, proposant alguna activitat, actuació, exhibicions, tallers, xerrades, espectacles, tocar amb el vostre grup, donar a conèixer la vostra entitat o grup... Les propostes recollides seran valorades pels i les joves que formen el grup de treball de programació, qui decidirà què podrà passar en aquesta edició. Es valoraran en funció d'una sèrie de factors: cost econòmic, necessitats tècniques, espai, temps de programació, etc.

3. Formant part del grup de l’organització per decidir de forma conjunta amb la resta de participants i l’equip tècnic què és el que passarà aquesta propera edició. 

Formulari de inscripció fins al 3 de març.

Si teniu cap dubte us podeu posar en contacte amb l'organització a través de stella@joves.prat.cat o anant personalment al Lloro, Serveis de Joventut.


 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 21 octubre, 2020 - 14:45

Els centres cívics apliquen les restriccions i mesures de seguretat indicades per la Generalitat

Les restriccions estaran vigents fins el 2 de novembre proper
Imatge gràfica de la commemoració del Dia de les Escriptores, 2020

dimecres, 21 octubre, 2020 - 11:45

Commemoració del Dia de les escriptores

Un col•loqui sobre escriptores que van obrir camí, des de Teresa de Jesús...

dimecres, 21 octubre, 2020 - 09:00

Espais de creació a L'Escola d'Arts en Viu

Alumnes de L'Escola participen en projectes de creació amb artistes de la...