Esteu aquí

Primera trobada de l’any de la Taula d’entitats de Voluntariat

divendres, 5 febrer, 2021 - 14:45

El dijous 4 de febrer es va dur a terme la primera la Taula d’entitats de Voluntariat d’enguany. Aquesta trobada va servir per fer una valoració de les accions realitzades durant l’any 2020 i també per començar a treballar en les del 2021.

En primer lloc es va fer una valoració general de l’acte d’agraïment del passat mes de desembre. Acte amb el qual es pretenia donar les gràcies a totes aquelles persones i entitats de la ciutat que va aportar el seu granet de sorra per fer del Prat un lloc millor durant l’any passat.

Totes les entitats van valorar molt positivament l’acte d’agraïment però van coincidir que al realitzar-se de manera online, es va perdre l’oportunitat de tenir un espai on compartir experiències i vivències entre els i les voluntàries. A més també es va posar de manifest l’escletxa digital existent ja que moltes persones voluntàries no van poder assistir.

Tot i així, i tenint molt present la situació social actual, les entitats van exposar que aquesta va ser la millor manera de dur a terme l’acte, donades les restriccions de mobilitat i de distància social.

Per una altra banda, les entitats de voluntariat van començar a treballar en una nova proposta per a la Festa del Voluntariat d’enguany, on el seu major repte és fer partícip a totes les persones voluntàries de la ciutat.

Més informació

El Punt del Voluntariat, situat a les Cases d'en Puig, (pl. Agricultura, 4) us pot informar i assessorar sobre tots els projectes de voluntariat que existeixen al Prat. També podeu escriure al correu voluntariat@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:15

La 20a Mostra d’Entitats acollirà les Jornades Som Diversitat

La gran novetat d'enguany serà la posada en marxa d'un servei d'assistència...