Esteu aquí

Primera trobada de la Capsa Acció Musical

Prop de cinquanta persones van participar de l'assemblea on es van posar en comú projectes, inquietuds i opinions sobre la música

dilluns, 29 març, 2010 - 15:45

El passat dissabte 27 de març prop de cinquanta persones de la ciutat vinculades al món de la música com a públics, intèrprets, creadors, etc. ens vam reunir a la cobert verda del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa per constituïr una plataforma de treball, un espai de trobada i intercanvi entre la gent diversa vinculada al món de la música del Prat.

 

L'objectiu d'aquesta plataforma és tirar endavant projectes conjunts vinculats a la música i a la ciutat en general. En aquesta primera trobada, vam abordar tres projectes nous que es portaran a terme els propers mesos i es van lençar ja les primeres propostes de nous projectes, intercanvi de músics, etc.

 

Aquestes trobades són obertes a la participació de tothom i s'aniran succeïnt cada tres o quatre mesos. Al peu d'aquesta notícia podreu trobar l'acta de l'assemblea per si voleu conèixer més a fons el què es va parlar i debatre.

 

Compartir

Noticies relacionades

treball en línia

divendres, 3 abril, 2020 - 11:30

Els centres culturals del Prat, confinats però no aïllats

Continuen actius a les xarxes i ofereixen diferents vies de contacte amb la...

divendres, 3 abril, 2020 - 09:00

El Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament ens dona pautes per millorar la convivència

Comunicar-nos de forma positiva és un dels millors recursos que tenim per...

dijous, 2 abril, 2020 - 10:00

Temps per compartir

Què llegiu a casa?