Esteu aquí

Primera edició #L9. Nova línia Hip-Hop Prat

dissabte, 8 juny, 2013 - 19:00

El passat dissabte 8 de juny, els Jardins de la Ribera, més coneguts com El Skatepark, van acollir la primera edició de la L9. Sota aquest nom, la proposta volia connectar i mostrar a la ciutat la nova línia de hip-hop local que emergeix amb força i energies renovades.

La jornada va desenvolupar-se en dos parts, a la primera unes càpsules-demo van mostrar projectes incipients com els Young Potablavas que van obrir l’escenari. Tot seguit els Prat Underground, 4 components que van saber creuar i complementar les seves personalitats i que, fins i tot, van rapejar en rus.  El va seguir a l’escenari Rukibull que, amb només dos temes, va aconseguir posar-se el públic a la butxaca amb el seu carisma i temes sòlids. Els KSR &Ele Fanelli se’ls va veure còmodes a l’escenari i van demostrar bon gust en l’elecció i combinació d’alguns samplers jazzístics i clàssics amb lletres fresques. Una de les sorpreses de les càpsules va ser el hip-hop consistent i d’escola francesa d’Aleko,  caracteritzat per l’equilibri entre la contundència i l’elegància. El van seguir a l’escenari els BLWBVCK, col·lectiu convidat des de Sant Vicenç dels Horts. Les càpsules demo van tancar-se amb Cristo Corona & Toni Plá, un hip-hop suau i més comercial.

La segona part de la L9 va obrir-la el col·lectiu Moonwalkers, un grup on conviuen diferents formes de fer hip-hop i que són capaços de complementar-se per crear un directe únic i equilibrat. DICC + Potablavas van assaltar l’escenari per presentar en directe alguns dels temes que ja han anat movent gràcies al mixtape potablava com el Prat es mi nivel o la vida va pasando… i està clar que el públic coneixia i responia als hits. Onda Libre van ser els responsables d’ampliar la paleta d’estils amb el seu hip-hop de denúnica social i la seva mescla de bases, guitarra espanyola i sons fusionats amb una persència constant de la crítica i la lluita per la legalització del cannabis.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 4 octubre, 2022 - 17:00

Vols formar part del projecte “Eres Basura”?

El dissabte 8 d’octubre tindrà lloc la primera acció del projecte, que...

divendres, 30 setembre, 2022 - 11:00

"Cossos en escolta” ens convida a explorar diferents maneres de fer art, des de la col·lectivitat

Col·lectius, entitats i dones de la ciutat participen en el projecte de la...

dijous, 29 setembre, 2022 - 15:00

Prop de 70.000 persones han gaudit del prop d’un centenar d’activitats de la Festa Major del Prat

L’Ajuntament ha fet avui una primera valoració de la Festa Major del Prat, a...