Esteu aquí

Primer concert al Porxo de Torre Balcells

L'alumnat de L'Escola d'Arts en Viu participa a la programació de Viu la Cultura

dimecres, 30 juny, 2021 - 10:00

Dilluns 28 de juny dos combos d'alumnat adult de L'Escola d'Arts en Viu van realitzar el primer concert al porxo de Torre Balcells d'aquest estiu. El concert fomava part del cicle d'activitats de Viu la Cultura al Prat per a l'estiu 2021, i es va dur a terme al porxo de la façana posterior de l'edifici, amb un espai d'aforament reduït per a 50 persones.

Els dos combos que hi van participar són el combo The Peculiars i el combos Feeling Good. Ambdós estan formats per alumnat adult de L'Escola i ambdós van oferir un extens repetori de temes clàssics del rock, interpretats amb molta energia i molta qualitat.

L'alumnat de L'Escola oferirà un segon concert al porxo el proper dilluns 5 de juliol, un concert en el qual actuaran un combo de joves, un grup de cambra, un duo de flautes i el grup de Percussió inclusiva de l'escola. Entre aquests dos concert encara es podrà gaudir d'un darrer concert de L'Escola Sona a La Capsa el dijous 1 de juliol, un concert en el qual actuaran 3 combos d'infants i joves, The Littles, Girls from Mars i Track 13.

Amb aquests darrers concerts L'Escola d'Arts en Viu donarà per tancada la seva activitat d'espectacles i concerts del curs 21-22.

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 23 setembre, 2021 - 11:30

Lliurats els premis del IV Certamen Fotogràfic Josep Raduà i Torres

Organitzat per l'Associació Gastronòmica i Cultural Les Escarxofes del Prat

dijous, 23 setembre, 2021 - 10:00

Bafarades i onomatopeies a la Biblioteca Antonio Martín

Un nou punt de referència: el còmic de superherois

dimecres, 22 setembre, 2021 - 13:15

Es reprèn el club de lectura “Grans lectors”

En cas d’haver-hi més persones interessades està previst l’obertura d’un nou...