Esteu aquí

Primavera amb gust a brasa

dimarts, 24 maig, 2016 - 17:30

Aquests dies de primavera els menús del Bar de La Capsa fan gust de brasa! El nostre xef Jimmy ens explica que des de fa unes setmanes les preparacions han començat a incorporar més brasa acompanyada de salses més lleugeres com chimichurri o “pico de gallo”, o espècies com la menta, el cardamom, i l’anet, que donen frescor i suavitat, deixant enrere els refregits d’alls o la salsa tàrtara.

Un dels clàssics del menú són les costelles de porc, que durant els mesos de tardor i hivern havien estat amb salsa BBQ i que ara a la primavera sortiran del forn Jósper totes senceres i acompanyades de chimichurri. Tota una experiència paleolítica!

La novetat dels secundaris és la iuca fregida, una debilitat de la casa, i el sempre fidel gaspatxo i la vichyssoise reemplaçant les cremes calentes.

Si sou fans de l’arròs, no us podeu perdre l’especialitat dels dijous, un arròs sempre diferent amb cada vegada més fans. I l’esplendor arriba els divendres amb l’estimat ceviche que aquesta primavera està més florit i fresc que mai!

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 24 octubre, 2025 - 20:45

Més de vint representants de projectes teatrals participen a la trobada “Entre Bambolines”

La Clara Cols va ser l'encarregada d'acompanyar i guiar a les diferents...
centric_dialegs_logo_2025

dilluns, 13 octubre, 2025 - 13:00

La nova edició del cicle de pensament Diàlegs gira al voltant del concepte dels rituals

El cicle organitzat pel Cèntric arriba a la cinquena edició consolidat com un...

divendres, 10 octubre, 2025 - 10:45

L’Artesà arrenca temporada amb més de 3.100 entrades venudes en un sol dia

La nova temporada d’octubre a febrer del Teatre L’Artesà ha començat amb...