Esteu aquí

Presentem la selecció d'artesanes i tallers que formaran part de L’Aparador de Festa Major 2021

Les inscripcions als tallers de L'Aparador estaran disponibles a partir del divendres 17 a les 17 h

dimecres, 15 setembre, 2021 - 15:00

Us presentem la selecció de creadores, artesanes i tallers que formarà part de la vuitena edició de L’Aparador de la Festa Major del Prat! Enguany seran 11 les paradistes que exposaran la seva obra a la terrassa del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, i oferiran també un taller gratuït relacionat amb les tècniques artesanals que treballen habitualment en les seves creacions.

Les creadores que participaran en aquesta edició són: Arborea Studio, Carme i Meritxell, Cindy Kuijpers, Death Valley Shop, El Didal Roig, Luna de Septiembre, MarAn Jewelry, Mimos de jabón, Rosa Chicle Complementos, Soleta Artesaneta i Miss Sarie Stain. Volem agraïr totes les propostes que s'han presentat aquest estiu, han estat moltes i molt interessants!

Si us ve de gust apropar-vos de forma pràctica a l'esperit "Fet a Mà" de L'Aparador, enguany trobareu 11 tallers dirigits a diferents públics, on podreu conèixer tècniques diferents, com ara collage, upcycling, alambrisme, cianotípia, Junk Journal, Peg Dolls, entre d'altres. Podeu consultar tota la informació sobre les paradistes i els tallers que oferiran al web: elprat.cat/cultura/centre-civic-sant-jordi-ribera-baixa/laparador.

Les inscripcions pels tallers de L'Aparador són gratuïtes i estaran disponibles a partir del divendres 17 a les 17 h, a l'enllaç: elprat.koobin.cat/laparador2021

Recordem que aquest any, per adaptar-nos als protocols i mesures de prevenció de la covid, L'Aparador es farà a la terrassa del Ribera, amb aforament controlat i un horari i un nombre de parades més acotat. Us esperem als tallers i parades el diumenge 26 de setembre, de 17 a 21 hores, a la terrassa del Ribera!

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 4 agost, 2022 - 10:00

L'Illa de la lectura: 25 nenes i nens compartint aventures i complicitats

La Sala Infantil de la Biblioteca Antonio Martín forma infants lectors amb...
Casal d'estiu de natació a la piscina del CEM Fondo d'en Peixo

dilluns, 1 agost, 2022 - 10:45

Uns 3.600 infants i joves han participat als casals i activitats d’estiu al Prat durant el mes de juliol

Durant tot l’agost, es continuaran fent casals i campus nàutics (per aprendre...
Festa_Major

divendres, 29 juliol, 2022 - 10:45

Ens preparem per a la Festa Major 2022!

Al setembre ens espera una Festa Major amb un dia més i que es desenvoluparà...