Esteu aquí

Presentem la selecció d'artesanes i tallers que formaran part de L’Aparador de Festa Major 2021

Les inscripcions als tallers de L'Aparador estaran disponibles a partir del divendres 17 a les 17 h

dimecres, 15 setembre, 2021 - 15:00

Us presentem la selecció de creadores, artesanes i tallers que formarà part de la vuitena edició de L’Aparador de la Festa Major del Prat! Enguany seran 11 les paradistes que exposaran la seva obra a la terrassa del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, i oferiran també un taller gratuït relacionat amb les tècniques artesanals que treballen habitualment en les seves creacions.

Les creadores que participaran en aquesta edició són: Arborea Studio, Carme i Meritxell, Cindy Kuijpers, Death Valley Shop, El Didal Roig, Luna de Septiembre, MarAn Jewelry, Mimos de jabón, Rosa Chicle Complementos, Soleta Artesaneta i Miss Sarie Stain. Volem agraïr totes les propostes que s'han presentat aquest estiu, han estat moltes i molt interessants!

Si us ve de gust apropar-vos de forma pràctica a l'esperit "Fet a Mà" de L'Aparador, enguany trobareu 11 tallers dirigits a diferents públics, on podreu conèixer tècniques diferents, com ara collage, upcycling, alambrisme, cianotípia, Junk Journal, Peg Dolls, entre d'altres. Podeu consultar tota la informació sobre les paradistes i els tallers que oferiran al web: elprat.cat/cultura/centre-civic-sant-jordi-ribera-baixa/laparador.

Les inscripcions pels tallers de L'Aparador són gratuïtes i estaran disponibles a partir del divendres 17 a les 17 h, a l'enllaç: elprat.koobin.cat/laparador2021

Recordem que aquest any, per adaptar-nos als protocols i mesures de prevenció de la covid, L'Aparador es farà a la terrassa del Ribera, amb aforament controlat i un horari i un nombre de parades més acotat. Us esperem als tallers i parades el diumenge 26 de setembre, de 17 a 21 hores, a la terrassa del Ribera!

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 23 setembre, 2021 - 11:30

Lliurats els premis del IV Certamen Fotogràfic Josep Raduà i Torres

Organitzat per l'Associació Gastronòmica i Cultural Les Escarxofes del Prat

dijous, 23 setembre, 2021 - 10:00

Bafarades i onomatopeies a la Biblioteca Antonio Martín

Un nou punt de referència: el còmic de superherois

dimecres, 22 setembre, 2021 - 13:15

Es reprèn el club de lectura “Grans lectors”

En cas d’haver-hi més persones interessades està previst l’obertura d’un nou...