Esteu aquí

Presentem la selecció d'artesanes i tallers que formaran part de L’Aparador de Festa Major 2021

Les inscripcions als tallers de L'Aparador estaran disponibles a partir del divendres 17 a les 17 h

dimecres, 15 setembre, 2021 - 15:00

Us presentem la selecció de creadores, artesanes i tallers que formarà part de la vuitena edició de L’Aparador de la Festa Major del Prat! Enguany seran 11 les paradistes que exposaran la seva obra a la terrassa del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, i oferiran també un taller gratuït relacionat amb les tècniques artesanals que treballen habitualment en les seves creacions.

Les creadores que participaran en aquesta edició són: Arborea Studio, Carme i Meritxell, Cindy Kuijpers, Death Valley Shop, El Didal Roig, Luna de Septiembre, MarAn Jewelry, Mimos de jabón, Rosa Chicle Complementos, Soleta Artesaneta i Miss Sarie Stain. Volem agraïr totes les propostes que s'han presentat aquest estiu, han estat moltes i molt interessants!

Si us ve de gust apropar-vos de forma pràctica a l'esperit "Fet a Mà" de L'Aparador, enguany trobareu 11 tallers dirigits a diferents públics, on podreu conèixer tècniques diferents, com ara collage, upcycling, alambrisme, cianotípia, Junk Journal, Peg Dolls, entre d'altres. Podeu consultar tota la informació sobre les paradistes i els tallers que oferiran al web: elprat.cat/cultura/centre-civic-sant-jordi-ribera-baixa/laparador.

Les inscripcions pels tallers de L'Aparador són gratuïtes i estaran disponibles a partir del divendres 17 a les 17 h, a l'enllaç: elprat.koobin.cat/laparador2021

Recordem que aquest any, per adaptar-nos als protocols i mesures de prevenció de la covid, L'Aparador es farà a la terrassa del Ribera, amb aforament controlat i un horari i un nombre de parades més acotat. Us esperem als tallers i parades el diumenge 26 de setembre, de 17 a 21 hores, a la terrassa del Ribera!

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 14 gener, 2022 - 11:00

"In-Sanctus?" visibilitza, a través de la fotografia, les violències que pateixen les dones

L'exposició amb les imatges del projecte guanyador de la beca de fotografia i...
Centric_Albert_galceran_xerrada_òpera_2

dimecres, 12 gener, 2022 - 13:45

Aquest any, descobrim la clàssica al Cèntric

Seguint amb la seva aposta per difondre la música clàssica i l’òpera, l...

dimarts, 11 gener, 2022 - 18:30

Vols saber com sonen les reverberacions de diferents espais del Prat?

Endinsa’t en les simulacions d’espais acústics de la ciutat, resultat del...