Esteu aquí

Presentat en societat el Laboratori de Cuina

En una multitudinària roda de premsa a l'edifici de la Pedrera de Barcelona

dimecres, 17 setembre, 2003 - 02:00

La iniciativa compta amb l'impuls de l'Ajuntament del Prat i el recolzament de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i de l'Associació Catalana pel Temps Lliure i la Cultura (ACTLC). La roda de premsa ha comptat amb la presència de l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor; del rector de la UPC, Josep Ferrer; i del reconegut gastrònom i restaurador Ramon Parellada, en representació de l'ACTLC.

El Laboratori de Cuina és un projecte d'investigació, desenvolupament, ensenyament i difusió de la gastronomia catalana, pioner en l'àrea mediterrània occidental. La seva seu se situarà en l'àmbit del Prat Sud, en un indret encara per determinar. Es tracta d'un projecte paral·lel al futur Born del Prat, un mercat i exposició de productes agroalimentaris frescos. Trobareu més informació a www.labcuina.com.

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 6 juny, 2025 - 13:45

La qualitat de l’aigua de la platja, excel·lent

Les anàlisis realitzades el passat 2 de juny confirmen el bon estat de l...

dijous, 5 juny, 2025 - 15:15

El Mercat de Pagès del Prat no tanca per vacances

El Mercat de Pagès mantindrà la seva activitat habitual durant tot l’estiu...