Esteu aquí

Presentat en societat el Laboratori de Cuina

En una multitudinària roda de premsa a l'edifici de la Pedrera de Barcelona

dimecres, 17 setembre, 2003 - 02:00

La iniciativa compta amb l'impuls de l'Ajuntament del Prat i el recolzament de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i de l'Associació Catalana pel Temps Lliure i la Cultura (ACTLC). La roda de premsa ha comptat amb la presència de l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor; del rector de la UPC, Josep Ferrer; i del reconegut gastrònom i restaurador Ramon Parellada, en representació de l'ACTLC.

El Laboratori de Cuina és un projecte d'investigació, desenvolupament, ensenyament i difusió de la gastronomia catalana, pioner en l'àrea mediterrània occidental. La seva seu se situarà en l'àmbit del Prat Sud, en un indret encara per determinar. Es tracta d'un projecte paral·lel al futur Born del Prat, un mercat i exposició de productes agroalimentaris frescos. Trobareu més informació a www.labcuina.com.

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 25 juliol, 2025 - 14:30

El Consell de l’FP avança en l’elaboració de propostes de noves titulacions per al curs 2026-2027

La Comissió de Planificació de l’Oferta acorda la metodologia de treball que...

divendres, 25 juliol, 2025 - 13:00

L’Ajuntament instal·la una pantalla a la plaça de Catalunya per seguir la final de l’Eurocopa, que disputarà la selecció espanyola femenina contra l’anglesa

El partit, diumenge a les 18h, es podrà veure sota la pèrgola de la plaça de...