Esteu aquí

Presentat en societat el Laboratori de Cuina

En una multitudinària roda de premsa a l'edifici de la Pedrera de Barcelona

dimecres, 17 setembre, 2003 - 02:00

La iniciativa compta amb l'impuls de l'Ajuntament del Prat i el recolzament de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i de l'Associació Catalana pel Temps Lliure i la Cultura (ACTLC). La roda de premsa ha comptat amb la presència de l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor; del rector de la UPC, Josep Ferrer; i del reconegut gastrònom i restaurador Ramon Parellada, en representació de l'ACTLC.

El Laboratori de Cuina és un projecte d'investigació, desenvolupament, ensenyament i difusió de la gastronomia catalana, pioner en l'àrea mediterrània occidental. La seva seu se situarà en l'àmbit del Prat Sud, en un indret encara per determinar. Es tracta d'un projecte paral·lel al futur Born del Prat, un mercat i exposició de productes agroalimentaris frescos. Trobareu més informació a www.labcuina.com.

 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 2 setembre, 2025 - 13:30

La lliçó inaugural, tret de sortida del curs escolar 2025-2026

L’acte se celebrarà el dimarts 9 de setembre al Cèntric

dilluns, 1 setembre, 2025 - 09:15

Nova edició del NIU, Incubadora Social 2025-2026

Inscripcions obertes fins el 17 d'octubre

dijous, 14 agost, 2025 - 15:45

Finalitzen les obres del nus del Mas Blau: la nova rotonda impulsa la mobilitat al Prat

El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible ha acabat les obres de...