Esteu aquí

Premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo 2023

dijous, 23 maig, 2024 - 09:00

Aquest passat dimarts, 21 de maig es va celebrar la 16a edició dels premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo, on es premia l'emprenedoria dels pratencs i les pratenques.
Enguany s'han repartit 12.000 euros. El primer i segon amb una dotació econòmica de 3.000 € i 1.000 € respectivament i un tercer premi per gaudir d'un programa de mentoria especialitzat a càrrec de SECOT valorat en 1.000 euros.
Les categories premiades han estat:
• Millor idea i/o projecte empresarial: el primer premi per l'espai terapèutic Lourdes Minguella situat a l'Av. Pompeu Fabra,44; el segon per la transportista Cristina Conde i el tercer per Casa Anita situada a l'Av. Verge de Montserrat,25.
• Millor idea i/o projecte de comerç: el primer premi pel restaurant la Garlanda situat al C.de Begues,24; el segon per la terrasseta del Parc a l'Av.del Canal,101 i el tercer per la floristeria Blossom ubicada al C. Coronel Sant feliu,75.
• Millor idea o projecte d'economia social i cooperativa: el primer premi per l'associació Inclusium, el segon per l'associació Somesqueix social ubicada al C. Riu Llobregat,47 i el tercer per Planeta B cultura transformadora, SCCL situada en el C. Sant Joaquim,93.
Aquest any s'han presentat un total de 29 candidatures.
També han rebut una menció els estudiants dels PFI de fontaneria i climatització, operacions aeroportuàries i d'auxiliar d'hoteleria de l'institut Illa dels Bànyols com a guanyadors del projecte que han realitzat durant el curs escolar.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 20 juny, 2024 - 12:15

Es constitueix el Consell Cooperatiu Municipal

La Sala de Plens de l'Ajuntament del Prat de Llobregat va acollir ahir la constitució del Consell Cooperatiu Municipal, un òrgan representatiu que té per objectiu fome...

dimecres, 19 juny, 2024 - 13:30

El Pla Director de l’FP enceta la fase final

Està previst que es presenti en el Ple Municipal del mes de juliol per a la...

dimecres, 19 juny, 2024 - 09:30

Arrenca la preinscripció per al curs vinent a l’Escola de Persones Adultes Terra Baixa

El termini serà del 20 al 28 de juny