Esteu aquí

Premi Bandera Verda per al Prat

Atorgat per la Federació d'Usuaris i Consumidors Independents (FUCI), en col·laboració amb els ministeris de Sanitat i Consum i de Medi Ambient.

dijous, 1 gener, 2004 - 15:22

Els premis Bandera Verda - Ciutat Sostenible, que es lliuren des de l'any 1997, pretenen valorar i incentivar la tasca dels ajuntaments en matèria ambiental. Els premis s'atorguen a deu ajuntaments espanyols per la gestió eficient dels recursos sòlids urbans i per les accions de difusió i sensibilització amb relació a aquest tema.

El dia 9 de desembre passat, la tinent d'alcalde coordinadora de l'Àrea de Medi Ambient, Manteniment i Serveis de l'Ajuntament del Prat, María José Albaladejo, va rebre a Madrid aquest premi, que, segons ella, "és un reconeixement a la gestió que fa l'Ajuntament amb relació al tema de la neteja viària i la recollida de residus, i també al resultat de l'esforç que els ciutadans fan per ser respectuosos amb el medi ambient de la nostra ciutat i col·laborar d'una manera molt positiva en aquest àmbit".

Albaladejo va felicitar la Federació d'Usuaris i Consumidors Independents per la iniciativa de convocar el premi Bandera Verda - Ciutat Sostenible, i "molt especialment pel caràcter d'aquest premi, en el sentit que valora i incentiva la tasca dels ajuntaments en matèria ambiental, sobretot en l'àmbit de la neteja i la recollida de residus, que requereix, per part dels municipis, molts esforços i també molts recursos humans i econòmics".

Compartir

Noticies relacionades

Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...

dijous, 21 octubre, 2021 - 16:15

Comença la instal·lació de plaques fotovoltaiques als equipaments municipals

A l’escola Charles Darwin s’està realitzant una prova pilot i el projecte...