Esteu aquí

Preinscripció a l'Escola Municipal de Música per al curs 2015 - 2016

Del 18 al 29 de maig

divendres, 15 maig, 2015 - 10:30

L'Escola Municipal de Música del Prat obre els períodes de preinscripció i matriculació per al proper curs escolar, amb una variada oferta de formació musical, flexible i amb programes oberts a totes les edats.

Dates de preinscripcions i matriculacions per a nous alumnes:

- 15 de maig: publicació de l'oferta de places
- del 18 al 29 de maig: preinscripcions
- del 25 de juny al 10 de juliol: matriculació

En el seu primer any de funcionament, l'Escola ha anat posant en marxa progressivament diferents projectes i grups, i tanca el curs escolar amb 466 alumnes.  

Atès que és un servei descentralitzat, l'Escola copta amb diferents espais repartits per tot el territori. A les escoles Jacint Verdaguer i El Prat 1 es du a terme el programa inicial per a infants d'entre 4 i 7 anys, mentre que a l'escola Sant Jaume per a nens i nenes de 4 i 5 anys. A La Capsa s'imparteixen els instruments de música moderna i conjunts (guitarra elèctrica, baix elèctric, cant, bateria i combos). La resta d'instruments i programes bàsics, avançats i a mida, es desenvolupen a Torre Balcells, que és la seu principal de l'escola i és també on es fan els assaigs dels conjunts instrumentals grans, com les orquestres de vent i corda.

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 27 novembre, 2020 - 11:45

Uns cursos de tardor diferents a la Palmira

Arriba el dimarts a la tarda, la Marta encén l'ordinador de l'aula 1 i la Gemma deixa preparats tots els ingredients a la cuina. Encara queden alguns paquets de farina que la M...

divendres, 27 novembre, 2020 - 10:30

Memorables: on la paraula fa història

Alumnat i Arxiu recuperen la història oral de la indumentària del Prat

divendres, 27 novembre, 2020 - 10:15

El Teatre L'Artesà torna amb la seva programació escènica

A partir d'ahir dijous 26 de novembre, es podrà gaudir dels espectacles a les...