Esteu aquí

Preinscripció al Centre de Formació per a Persones Adultes Terra Baixa, fins al 26 de juny

El centre ofereix la possibilitat de tornar al sistema educatiu a aquelles persones adultes que no disposen dels títols per accedir-hi, així com la possibilitat de millorar les competències en diverses llengües

dijous, 21 juny, 2018 - 12:15

Cada etapa educativa la tenim associada a una edat determinada i a un període concret de les nostres vides, però el cert és que això no ha de ser sempre així. La formació pot estar present al llarg de la vida, ja sigui per reciclar-se, perquè no s’hagi pogut fer abans o per pur plaer i enriquiment personal. 

Al Prat comptem amb un centre privilegiat per fer-ho possible, el Centre de Formació per a Persones Adultes Terra Baixa, un centre públic de formació permanent que depèn del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament del Prat de Llobregat. 

Oferta

El centre ofereix la possibilitat de tornar al sistema educatiu a aquelles persones adultes que no disposen dels títols per accedir-hi, així com la possibilitat de millorar les competències en diverses llengües. 

El CFA Terra Baixa ofereix tot tipus de cursos: instrumentals (tres nivells, el primer d’alfabetització), curs d’accés a cicles formatius de grau mitjà i grau superior, graduat/ada en educació secundària, proves d’accés a la universitat per a majors de 25 anys o de 45 anys, castellà, català, anglès i francès. 

El centre ha estat pioner a implantar el nivell 3 d’anglès i és l’únic centre que imparteix els 3 nivells de francès en tota la comarca. 

Accés

Amb caràcter general, poden accedir a l’educació d’adults les persones que han complert 18 anys o bé els compleixen durant l’any natural en què s’inicia la formació.

També hi poden accedir les persones que han complert 16 anys en els casos següents:

  • si tenen un contracte laboral que els impedeix assistir als centres educatius en règim ordinari si volen matricular-se al curs de preparació per a les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà
  • si es troben en procés d’obtenció d’un permís de treball
  • si són esportistes d’alt rendiment
  • si són alumnes que han cursat un programa de formació i inserció (PFI) durant aquest curs i es volen matricular a l’educació secundària obligatòria per a adults (GESO)

Preinscripció

La preinscripció de tots els cursos és del 18 al 26 de juny i la matrícula serà del 3 al 10 de setembre. Posteriorment, sempre que quedin places, es podrà accedir a vacants lliures. L’escola compta amb matrícula viva. 


 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 29 novembre, 2021 - 10:00

Els English workshops, un canvi de mirada cap a l’anglès

Ja estan obertes les inscripcions del 2n trimestre

dijous, 25 novembre, 2021 - 12:45

Constitució de la xarxa local de Noves Oportunitats Educatives (NOE) del Prat

Va tenir lloc el passat dijous 18 de novembre

dimarts, 23 novembre, 2021 - 12:00

2 grups bombolla escolars confinats al Prat

A la ciutat no hi ha cap centre educatiu tancat