Esteu aquí

Prat Espais acaba l’enviament del distintiu de residents de la zona verda

Les persones amb vehicle empadronat i que tributi a la nostra ciutat han rebut durant aquesta setmana l’adhesiu de 2022. És molt recomanable instal·lar-ho al vehicle des de la seva recepció per evitar la seva pèrdua, i així poder estacionar gratuïtament a l’aparcament dels espais naturals.

Distintiu zona verda

divendres, 14 gener, 2022 - 14:00

El distintiu de zona verda ja ha arribat als propietaris dels vehicles de la ciutat. Els enviaments, duts a terme durant aquesta setmana, s’han adreçat a aquelles persones que estiguin empadronades al Prat, que el seu vehicle tributi l’IVTM també a la nostra ciutat i que es trobin al corrent de pagament de tots els rebuts. És altament recomanable posar el distintiu al cotxe tan bon punt els hi arribi, per poder utilitzar de forma gratuïta la zona verda de la ciutat, situada a l’aparcament dels Espais Naturals del Delta (Cal Tet) i no perdre-la per gaudir-la durant la resta de l’any.

Si teniu dret al distintiu de resident i no l’heu rebut, podeu trucar a Prat Espais, al 93 3705054 o bé enviar un correu a info@pratespais.com. Durant aquest any, l’adhesiu és de color verd.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 25 gener, 2022 - 10:00

El Prat acollirà l'intercanvi juvenil "Changing for the Climate" per promoure la consciència climàtica

Se celebrarà del 10 al 18 d’abril i l'organització correrà a càrrec de l...
Poda Carretera Marina Octubre 2021

dilluns, 24 gener, 2022 - 13:45

Comença la campanya de poda de l'arbrat viari

Les tasques es duran a terme durant el primer trimestre de l’any i s'actuarà...