Esteu aquí

Pla de millora de l'assistència primària

El CAP Sant Cosme i Sant Damià acollirà un centre d'urgència d'atenció primària, entre d'altres millores a la resta de centres d'assistència.

dilluns, 20 febrer, 2006 - 14:15

La visita que la consellera de Salut de la Generalitat, Marina Geli, va fer divendres a la nostra ciutat va servir per concretar els aspectes principals del "pacte de ciutat" que l'Ajuntament i la Generalitat impulsen pel que fa a la millora de l'assistència sanitària al Prat, que segons l'alcalde, Lluís Tejedor, "presenta diversos dèficits, tot i que no greus".

El dos principals projectes del pacte són la reducció del temps d'espera per a certes especialitats (com oftalmologia, cardiologia o pediatria) i una millora en els serveis d'urgència, que ara es presten el CAP Ramona Via i que, previsiblement a finals de 2007, passaran al CAP Sant Cosme i Sant Damià.

Així, aquest CAP situat a la plaça del Disset de Setembre comptarà amb un centre d'urgència d'atenció primària, obert les 24 hores del dia i amb els professionals i els serveis necessaris (analítica, radiologia...) per poder resoldre les urgències de manera satisfactòria.

Actualment, el servei d'urgències del CAP Ramona Via presenta diversos dèficits, que fan que molts usuaris s'estimin més anar directament a les urgències de l'hospital de Bellvitge, contribuint així a la seva saturació.

A banda d'aquests dos grans objectius prioritaris (urgències i temps d'espera), el "pacte de ciutat" també preveu millores puntuals en els tres ambulatoris de la ciutat, com ampliacions d'alguns espais, eliminació de barreres arquitectòniques, etcètera.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 abril, 2020 - 09:00

El Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament ens dona pautes per millorar la convivència

Comunicar-nos de forma positiva és un dels millors recursos que tenim per...
Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...