Esteu aquí

Piscina del Fondo d'en Peixo

Un dels projectes destacats de l'any és la "resurrecció" d'aquesta històrica piscina municipal, que amb els anys havia quedat antiquada. Ara s'està fent el projecte executiu de la seva reforma integral.

dimarts, 1 febrer, 2005 - 15:30

Quan es va tancar la piscina per fer el projecte de la seva reforma, es va comprovar que calia una intervenció més completa de la prevista inicialment. Això ha portat a un període de reflexió i d'elaboració del projecte més llarg de l'esperat. De fet, el projecte consistirà en un arranjament integral de la piscina i les instal·lacions auxiliars, que es renovaran totalment.

Una de les novetats que presentarà aquest equipament esportiu és, de fet, la recuperació d'un mecanisme que havia existit anys enrere però que havia caigut en desús: una coberta mòbil que permetia que la piscina quedés a l'aire lliure, especialment durant els mesos d'estiu. La reforma permetrà que la piscina gaudeixi de nou d'una coberta mòbil.

Una altra novetat important respecte a l'antiga piscina serà la seva obertura cap al jardí interior del recinte, amb unes grans cristalleres que li atorgaran una gran lluminositat.

D'aquesta manera, el Prat disposarà de tres instal·lacions amb piscina coberta i, també, aquesta piscina s'integrarà, en el futur, dins el sistema esportiu local, de manera que en podran gaudir els abonats i abonades, cursetistes, i qualsevol usuari. Aquesta remodelació també va orientada a afavorir l'ús, sobretot a l'estiu, del jardí central, amb una atractiva oferta d'activitats físiques dirigides. La reforma permetrà l'ús de la instal·lació a tota persona amb mobilitat reduïda, ja que estarà adaptada segons la normativa vigent.

 

Compartir

Noticies relacionades

Triatló

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:45

Afectacions de trànsit pel XXV Triatló Ciutat del Prat

El proper diumenge, entre les 8 h del matí i les 2 h del migdia l’accés a la...
Aplec de la Tartana

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:30

Torna l’Aplec de la Tartana

Després de la seva suspensió l’any passat a causa de la pandèmia, aquest...