Esteu aquí

Petites bosses de zones blaves facilitaran l'aparcament als CAP i a Correus

La implantació d’aquestes modalitats d’estacionament respon a unes demandes ciutadanes i del teixit comercial per facilitar l’accés al serveis sanitaris i les compres a la ciutat.

Ramona via

dimarts, 11 maig, 2021 - 14:45

Durant els propers dies es posaran en marxa petites bosses d’aparcament de zona blava davant dels tres CAP de la ciutat, de Correus, i a un tram de l'Avinguda.

Aquesta mesura permetrà augmentar la rotació d’estacionament de vehicles i millorar així l’accés als tres ambulatoris de la ciutat i a Correus, així com a l'eix comercial de l'Avinguda de Montserrat, faciltant la disponibilitat d'aparcament per a les persones que acudeixen a fer gestions o compres a aquests indrets. D'aquesta forma, es facilitarà l'accés als centres de salut de persones grans o amb mobilitat reduïda, malalts que visiten els centres d’urgències, així com l'accés a les botigues de l'Avinguda de gent que necessita fer compres puntuals però viu molt lluny, entre d'altres.

En tots els casos, la instal·lació respon a demandes ciutadanes o del comerç de la zona.

Aquestes àrees d’estacionament rotatiu es troben a:

  • El CAP Ramona Via, a la Plaça Montserrat Roig.
  • El CAP i CUAP Disset de Setembre, als carrers Jaume Casanovas i Empúries tot just davant el centre de salut, on  es guanyaran una 12 places per a aparcaments rotatius.
  • El CAP Pujol i Capsada, al carrer Riu Cardener, amb 10 places.
  • Correus, al Passatge Arús, amb 10 places.
  • Avinguda Verge de Montserrat, entre Avinguda Remolar i Avinguda del Canal.

Aquests aparcaments se sumen a les 280 places que ja existeixen a la resta de zones blaves de la ciutat (hi ha 45 a la plaça de l'Església, 9 a la plaça d'Espanya, 33 al carrer Centre i al passatge del rector Martí i Piñol, 88 a l'Avinguda de Montserrat, 61 a la carretera de la Marina i 44 al carrer Lleida), i funcionaran de la mateixa manera: de dilluns a divendres, de 9 a 14h i de 17 a 20h, i dissabtes de 9 a 14h, sempre i quan tots aquests dies siguin laborables.

Els vehicles que no contaminen no paguen 

Com en qualsevol altra zona blava del municipi, el temps màxim d’estacionament és de tres hores i la tarifa és de 25 cèntims per quart d’hora. Els vehicles d’emissions zero estan exempts de pagament. Es pot abonar la tarifa a través del mòbil.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre
Taula pel Clima

dilluns, 28 novembre, 2022 - 22:00

Gairebé una trentena de persones participen a la Taula pel Clima

La trobada, que va tenir lloc a la Casa de l’Energia, va ser el punt d’inici...
Autopsia residus

dimecres, 23 novembre, 2022 - 19:00

Gairebé el 80% dels residus del contenidor gris són reciclables

Al Prat, durant aquests dies, celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de...