Esteu aquí

Personal tècnic de l’Ajuntament rep formació sobre la LGTBIfòbia

TEMES: Persones,LGBTI

Per conèixer la realitat que viu aquest col·lectiu a Catalunya, el marc legal, els tipus de casos denunciats, etc

lgtbi

dimarts, 9 maig, 2017 - 09:15

Personal tècnic de l'Ajuntament del Prat ha rebut formació sobre LGTBIfòbia a càrrec d’Elena Longares, membre de l’Observatori contra l’Homofòbia (OCH).

Longares els ha presentat l’informe que ha fet l’OCH contra la LGTBIfòbia, del qual n’és directora d’anàlisi i d’investigació, per mostrar la realitat que pateix el col·lectiu LGTBI. Aquest informe és una memòria que recull i analitza totes les incidències de LGTBIfòbia a Catalunya durant l’any 2016. 

L’objectiu de l’informe és fer un seguiment de l’aplicació del marc legal a Catalunya i la seva afectació sobre la realitat de la LGTBIfòbia. A més a més vol obtenir un diagnòstic de tipus quantitatiu a través de la classificació dels casos denunciats i, per últim, aconseguir un diagnòstic d’orientació qualitativa a través de l’anàlisi documental i d’entrevistes. 

A l’apartat web de Persones es recull un seguit de recursos locals i supralocals als quals tothom s'hi pot adreçar. Davant de qualsevol dubte, es pot demanar informació a través del correu electrònic lgbti@elprat.cat
 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 22 juny, 2021 - 14:30

Activitats per commemorar el Dia per l’Alliberament LGTBI

Se celebrarà com cada any, el 28 de juny.