Esteu aquí

Passió, festa i entusiasme a la segona nit de concerts a l'estació

L'Arrebato, Kiko Veneno, Pachucos i Pratlessons posen música a la segona nit de concerts a l'estació.

dimecres, 20 setembre, 2017 - 13:15

Parlar d’El Arrebato és parlar de passió en molts sentits: de la passió en les lletres però també de la passió entre les persones assistents al concert que obria la segona de les nits a l’estació. Ja des que es va obrir el recinte molta gent es va apropar per aconseguir  una posició privilegiada i gaudir plenament d’una de les veus consolidades del pop flamenc actual. I és que el sevillà té un directe tan proper com les lletres de les seves cançons. Molta gent ha corejat una rere l'altra les cançons que han composat aquest concert emotiu i sentit per part del nombrós públic assistent.


Kiko Veneno és ja una llegenda viva i algunes de les seves cançons són hits generacionals que ressonen al cap de molta gent. Kiko Veneno pren l’escenari de la carpa acompanyat de los notas del Retumbe, una banda que li dóna la força i la contundència d’un directe impecable, que han gaudit damunt de l'escenari i que han sabut transmetre  aquesta connexió emocional a molta de la gent que ha disfrutat del concert. Amb una gran saviesa, han sabut desgranar vells i nous temes, recordant grans hits que el públic a corejat a pulmó ple.

Pratlessons porten moltes nits de glòria a la ciutat. Les seves festes són mítiques i saben connectar-se amb tota una generació que ha crescut amb els seus lives, seguint les seves convocatòries i gaudint amb la música i l’espai de trobada que generen. Aquesta nit han jugat amb un públic multitudinari, al que han sabut adaptar-se i donar-li els beats precisos i una bona dosi de shw per coronar-se com un dels grans de la nit al Prat.


No podia faltar una bona banda de versions per seguir la festa a l’estació. Els Pachucos s’estan fent un lloc en aquesta categoria gràcies al seu directe potent i eclèctic. Han tombat tot l’estiu d’escenari en escenari i saben exactament la poció màgica per una bona nit de ball i música en directe… I ho han demostrat! Amb una carpa mig plena però amb moltes ganes, ells han sabut defensar un setlist que mesclava els hits més clàssics amb els de darrera hora. Tot amb una actitud i una força que seduia!

 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 30 novembre, 2022 - 14:00

Ja disponible el número de novembre de la revista Viure+ de la gent gran

La revista Viure+ del mes de novembre ja està arribant a les cases de les persones grans del municipi. Viure + és la ...
Oficina Integral d'Atenció Social 1

dimecres, 30 novembre, 2022 - 12:45

El Prat, tercer municipi català amb una millor inversió social segons un informe de gerents de serveis socials de l’Estat

Amb 182,94 € per habitant i any, el Prat és el tercer municipi català amb...

dimecres, 30 novembre, 2022 - 10:30

L’estand municipal de la Fira Avícola mostrarà els reptes de futur de la ciutat

Sota el lema “El meu lloc al món, el nostre lloc al futur”