Esteu aquí

Passatemps per aquestes vacances

dilluns, 31 juliol, 2017 - 17:30

El dia a dia sovint és massa frenètic i ens passem el dia saltant de notícies en notícies, de missatges i en cada pantalla més informació i estímuls… Per això les vacances són moment de revisionar, de tornar a mirar i a gaudir, des de la calma, algunes coses que hem passat amb presses durant l’any.

Com sempre, us fem algunes propostes de revisió que ens semblen interessants!

Interstitial Space. L’artista Mikel R Nieto va portar a terme un projecte sonor al Prat entre 2012 i 2014 que ara s’ha penjat i compartit des de Radio web MACBA. En aquest projecte explorava i s’endinsava en les zones intersticials, els espais frontera entre zones urbanes i zones naturals. El Prat i els seus sons configuren aquest projecte més que interessant que ens ajuda a concebre la ciutat d’altres formes.

#Almeuritme. Aquest any el vídeoclip #almeuritme ha buscat per la ciutat les músiques que agraden i que sonen, cercant el sentit i el plaer de l’escolta. De forma conjunta amb Tots Sants, La Capsa i l’Escola de Música, la peça mostra algunes de les músiques de la nostra ciutat.

Directe a l’estudi. Convidem a bandes de la ciutat a enregistrar un tema en directe a l’estudi de La Capsa. Per ara n’hem publicat dos, de Bohemios Autorizaos i de Xavi Alias.

La Llista de la Festa Major. Per acabar de fer-ho sonar bé, us deixem la llista amb els grups que actuaran a la propera Festa Major del Prat. Com us imagineu és una llista eclèctica i diversa però de ben segur que trobareu sons i propostes atractives per a les vostres oïdes

 

Bon estiu, ens trobem a la terrasseta de La Capsa cada tarda i, a partir del 21, tornem a “la normalitat”!

Compartir

Noticies relacionades

Unzip Arts Visuals continua les seves accions

divendres, 30 octubre, 2020 - 19:00

Unzip Arts Visuals continua les seves accions dins el marc de la normativa sanitària actual

Projectes que s’adapten a les noves restriccions

divendres, 30 octubre, 2020 - 16:00

Es suspenen les activitats presencials de la Palmira

Continuem amb propostes en línia i el centre continua obert amb atenció al...
centric_plaça_porxada

divendres, 30 octubre, 2020 - 15:15

El Cèntric s’adapta a les noves restriccions sanitàries

Limitació d’horaris i serveis i suspensió d’activitats presencials són les...