Esteu aquí

Passa les festes en família a La Capsa

dimecres, 25 novembre, 2015 - 18:00

Arriba el fred i tots comencem a mirar endavant… el que ens ve! Mesos de desenfrè, organitzant les festes, els sopars, regals, trobades… Uns dies de non-stop!

I a La Capsa volem passar les festes en família, amb tots vosaltres! Per això un any més us proposem un parell de moments per trobar-nos i brindar junts: la nit de nadal i la nit de cap d’any

La nit de Nadal obrirem el bar passada la mitjanit. Un bar que haurem preparat i decorat per a sentir-nos com a casa. Farem rodona la festa amb dos germans que vindran a compartir i brindar-nos la seva millor selecció musical. Sí, sí, els dos terratrèmols, La Frizz & Kabuto ocupen els plats per entregar-nos a la música, al ball i als brindis! L’entrada és gratuïta i estarà limitada a l’aforament de l’espai.

Volem també començar el 2016 amb bon peu així que cap a la 01h obrirem les portes… La sala, el bar, la terrassa interior… Tota La Capsa s’obre i es prepara per una gran nit! Lullaby Dj i Dj Riballo posaran l’ambient musical amb les seves sessions i La Loca Histeria, una de les millors i més esbojarrades bandes de versions compartiran la primera nit de l’any amb nosaltres, en família!

L’entrada de la nit de cap d’any costa 17€. Es posaran a la venda totes les entrades el dia 1 de desembre fins a completar l’aforament de La Capsa. Podeu comprar les vostres entrades presencialment a la recepció del Cèntric Espai Cultural (si les compreu aquí us estalvieu 01,75€ de despeses de gestió) o bé des d’aquest enllaç.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 5 desembre, 2022 - 10:00

El Prat ocult estrena nova web elprat.cat/elpratocult

Posem a l’abast d’un clic la història del Prat d’una manera lúdica i divertida

dimecres, 30 novembre, 2022 - 10:00

Espais de creació a L'Escola d'Arts en Viu

L'Escola disposa de places lliures per participar en els espais de creació...