Esteu aquí

A partir de l’1 d’octubre, no hi haurà zona verda a la platja i tanca l’aparcament del CRAM

Tot i que ja s’ha acabat la temporada de bany, encara podem gaudir del nostre litoral per passejar, fer-ne ús del punt de cal·listènia o la zona de pícnic i participar a les activitats que proposa el CRAM.

Platja del Prat

divendres, 24 setembre, 2021 - 11:00

A partir de la setmana que ve, desapareixen les zones verdes del passeig de la platja, l’aparcament exclusiu per a residents (situat al costat del Centre de Recuperació d’Animals Marins, el CRAM) i els aparcaments vigilats de bicicletes. D’altra banda, us recordem que ja s’ha acabat el servei de salvament i socorrisme i el bus llançadora dels divendres i caps de setmana.

Continuem divertint-nos de la platja!

Tot i acabar-se la temporada de bany, encara podem gaudint d’aquest espai: fins al 12 d’octubre a les guinguetes, amb el punt de cal·listènia, fer un pícnic a la zona lúdica o bé participar en les activitats que ofereix el Centre Municipal de Vela o el CRAM. També podrem continuar portant el nostre gos, ara durant tot el dia, a la zona delimitada de Can Camins, i pescar en les zones indicades durant les 24 hores.

Compartir

Noticies relacionades

Autopsia residus

dimecres, 23 novembre, 2022 - 19:00

Gairebé el 80% dels residus del contenidor gris són reciclables

Al Prat, durant aquests dies, celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de...

divendres, 11 novembre, 2022 - 13:15

Estrenem una nova Jugateca!

El nou mòdul dedicat a l’educació ambiental està ubicat a la platja del Prat,...
Plaques fotovoltaiques

dimecres, 9 novembre, 2022 - 18:30

Recta final per posar en marxa la Comunitat d’Energia del Prat, que vol abastir tota la ciutat i esdevenir la més gran de l’Estat

El ple del Prat ha donat avui el tret de sortida per cercar socis per a la...