Esteu aquí

Participem en l'acte de reconeixement de la Diputació de Barcelona als Consells dels Infants

Participem en l'acte de reconeixement de la Diputació de Barcelona als Consells

dijous, 29 gener, 2015 - 13:15

El dijous 29 de gener en Pau Asensi i la Maria Lopera, dos dels consellers infantils del Prat, vam anar a Barcelona amb les nostres famílies, amb la Regidora d’Educació i amb la tècnica i la dinamitzadora del Consell dels Infants de la ciutat.

Vam anar a un acte organitzat per la Diputació de Barcelona, en que hi havia representants de tots els Consells d’Infants que estan a la Xarxa de Projectes de Participació Infantil. Nosaltres vam explicar el pla de treball que vam fer el curs passat, sobre voluntariat infantil al Prat, perquè és un projecte que demostra la importància de que hi hagi consells d’infants als pobles i ciutats. També van explicar les seves experiències des del Consell dels Infants de Sitges (que van fer un intercanvi amb consellers infantils d’un poble d’Italia) i de Granollers (que van aconsellar a l’Ajuntament sobre una guia de joguines no sexistes, sobre un Museu de la ciutat i sobre què creien que havia de tenir Granollers per a ser una “ciutat amiga de la infància”). Ens va agradar molt l’experiència, i poder representar a tots els consellers i conselleres del Prat.

Veure fotografies

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 28 maig, 2020 - 08:30

El Fòrum de Treballs de recerca estrena espai web

Es pot fer un tastet dels treballs destacats en aquesta plataforma

dimecres, 27 maig, 2020 - 13:00

Segon plenari virtual de les AMPA i AFA del Prat, amb la participació de l'alcalde

S'hi plantegen qüestions relacionades amb la reobertura dels centres al juny,...

dimarts, 26 maig, 2020 - 14:45

La preinscripció al batxillerat, del 27 de maig al 3 de juny

El període de preinscripció per a batxillerat es farà entre els dies 27 de maig i 3 de juny. Han de presentar la sol·licitud de preinsc...