Esteu aquí

Paraula de dones, Una gran nit

dilluns, 9 març, 2009 - 20:00

La recuperació de la producció "Paraula de Dones" ha estat, sense cap dubte, un gran èxit, no només en termes d'assistents sinó per la qualitat de les veus, les cançons triades, l'ambient... en definitiva, per la música.

La nit va començar amb la interpretació de quatre temes a càrrec de The Box Góspel Choir de La Capsa que van convèncer i sorprendre a aquells que encara no havien tingut el plaer de descobrir-los. Seguidament la directora del cor de Góspel, Clara Sallago, va interpretar dos temes en què va demostrar la gran tècnica i l'experiència dalt de l'escenari.

Mireia Cruz, que al dia següent posaria música a l'acte de lectura del manifest del dia de les dones, va interpretar un tema de Mecano i un altre de propi, La Calma, que forma part del seu nou treball discogràfic que esperem que vegi aviat la llum a jutjar per la càlida rebuda per part del públic. Rera seu, la jove Yoli "Weird Fishes", acompanyada de la seva guitarra, va mostrar la delicadesa apropant-se, amb els dos temes interpretats, al pop més independent.

Vamaca, amb una llarga trajectòria en projectes musicals a la ciutat va conjugar un tema propi, Mujer Mariposa, amb una versió de Sarah Slean demostrant una capacitat d'interpretació que va seduir els assistents. Xan Castell, una altra veterana dels escenaris i també del paraula de dona va posar la llibertat amb una gran veu i una simpàtica posada en escena.

Mònica Escrig, la veu que dóna color a Almendras Blues Band, va desbordar la nit amb la seva autenticitat i domini de la veu i l'escenari. Per tancar la nit, les darreres tres cantants van interpretar conjuntament Proud Mary en la versió feta per Ike&Tina Turner.

En fi, una d'aquelles nits que val la pena no oblidar per la capacitat de sorpresa, seducció i qualitat que van conjugar-se el passat set de març La Capsa.

 

 

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

divendres, 3 abril, 2020 - 15:15

L’Ajuntament del Prat, preparat per actuar a la residència Onze de Setembre si la Generalitat ho autoritza

El municipi dona un important contingent de material sanitari als i les...
treball en línia

divendres, 3 abril, 2020 - 11:30

Els centres culturals del Prat, confinats però no aïllats

Continuen actius a les xarxes i ofereixen diferents vies de contacte amb la...

divendres, 3 abril, 2020 - 09:00

El Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament ens dona pautes per millorar la convivència

Comunicar-nos de forma positiva és un dels millors recursos que tenim per...