Esteu aquí

Paraula de Dones 2016: Conxita

diumenge, 13 març, 2016 - 17:30

El passat divendres es va presentar un nou procés del Paraula de dones.  Després d’uns mesos intensos de treball amb noies de la ciutat dirigides pel Marc Sempere i la Maria Arnal, el passat divendres 11 era el moment de presentar-ho a la ciutat, de tornar un treball i un experiment.

Conxita és una i moltes dones. Sota el nom de Conxita s’apleguen les experiències vitals i  es construeix un relat des de moltes veus diferents, les de les vídeoartistes Maite Travé, Núria Inés, Stella Rubio; les veus i els cossos de les dones que van participar dels vídeos (ballant, posant la veu, el cos, el moviment, l’experiència…); les poetes i escriptores Maria Reyes i Mari Carmen Rodríguez, la Conxita Herrero, les cantants, intèrprets i instrumentistes Vanesa Martínez, Mònica Escrig, Rosie Nyol, David Faure, Maria Godoy, Helena Zamorano, Lídia Fortuny, Oscar Jiménez, Àlex, Mecinas, David Faure, Vicente Maciá, Laura Rodríguez, Anna Escurriola, Melissa… Moltes són les persones que han entrat en la Conxita i li han donat sentit.

A més, en tot el procés hi ha hagut alguna cosa que ens ha portat més enllà, ens ha fet sortir de les nostres zones de comfort: aprenent, començant a experimentar amb llenguatges i tècniques que mai no havíem utilitzat: els loops i els efectes, l’animació en vídeo, l’ús de l’audiovisual, el treball amb la veu i el cos, la improvització… Tot això de la mà del Marc i la Maria que han anat moldejant i animant l’esquelet i les carns d’aquesta Conxita.

Llarga vida al Paraula de dones!

Conxita: Paraula de Dones

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 2 desembre, 2021 - 16:00

Converses literàries engega el curs amb contes dins i fora de les aules

Es reprenen les activitats familiars En el marc del projecte Converses literàries del programa Interseccions, di...

dijous, 2 desembre, 2021 - 15:30

La cafeteria del Ribera s'inaugura al desembre a càrrec de la Fundació Rubricatus

Convidem al veïnat a fer propostes per trobar el millor nom pel projecte

dilluns, 29 novembre, 2021 - 10:00

Els English workshops, un canvi de mirada cap a l’anglès

Ja estan obertes les inscripcions del 2n trimestre