Esteu aquí

Paraula de Dones 2016: Conxita

dimecres, 17 febrer, 2016 - 17:30

Al 2016 es va iniciar un nou procés del Paraula de dones amb noies de la ciutat i dirigides pel Marc Sempere i la Maria Arnal i el divendres 11 del 2016 va ser el moment de presentar-ho a la ciutat, de tornar un treball i un experiment.

Conxita va ser una i moltes dones. Sota el nom de Conxita es van aplegar les experiències vitals i es va construir un relat des de moltes veus diferents, les de les vídeoartistes Maite Travé, Núria Inés, Stella Rubio; les veus i els cossos de les dones que van participar dels vídeos (ballant, posant la veu, el cos, el moviment, l’experiència…); les poetes i escriptores Maria Reyes i Mari Carmen Rodríguez, la Conxita Herrero, les cantants, intèrprets i instrumentistes Vanesa Martínez, Mònica Escrig, Rosie Nyol, David Faure, Maria Godoy, Helena Zamorano, Lídia Fortuny, Oscar Jiménez, Àlex, Mecinas, Vicente Maciá, Laura Rodríguez, Anna Escurriola, Melissa… Moltes són les persones que van entrar en la Conxita i li van donar sentit.

A més, en tot el procés va haver-hi alguna cosa que ens ha portat més enllà, ens ha fet sortir de les nostres zones de comfort: aprenent, començant a experimentar amb llenguatges i tècniques que mai no havíem utilitzat: els loops i els efectes, l’animació en vídeo, l’ús de l’audiovisual, el treball amb la veu i el cos, la improvització… Tot això de la mà del Marc i la Maria que van modelar i animar l’esquelet i les carns d’aquesta Conxita.

Conxita: Paraula de Dones

Compartir

Noticies relacionades

Taller Nou Fang

divendres, 15 gener, 2021 - 12:00

El projecte Nou Fang ofereix l’oportunitat d’explorar el món agrari a través de la fotografia documental com a eina de mediació

Trobareu les seves fotografies i testimonis del procés de treball en un...

divendres, 15 gener, 2021 - 11:30

El Teatre L’Artesà torna amb la programació de febrer i març

A partir de dilluns 18 de gener es podran comprar les entrades per als...

dijous, 14 gener, 2021 - 14:45

'Marina 13' i el seu esperit comunitari

La comunitat de veïns ha desenvolupat aquest Nadal una iniciativa de...