Esteu aquí

Operativa especial a la línia L9 de metro a l'aeroport amb motiu de la vaga de taxis

TEMES: Urbà,Mobilitat

L’afluència de viatgers s’ha duplicat a les estacions Aeroport T1 i Aeroport T2, on el personal de reforç dona informació i agilitza la compra de bitllets

dimarts, 31 juliol, 2018 - 09:15

Des de l’inici de la vaga  del taxi a l’àrea metropolitana de Barcelona, el 25 de juliol, la línia L9 Sud de metro és un dels transports públics alternatius recomanats i l’únic sistema ferroviari que arriba a la terminal T1 de l’aeroport del Prat. Un dispositiu especial està permetent gestionar l’augment de passatge que registra aquesta infraestructura, en un moment d’alt volum de vols d’entrada i sortida  per l’inici de vacances.

L’operativa, posada en marxa el cap de setmana passat, consisteix primerament en un reforç de personal a les estacions Aeroport T1 i Aeroport T2, per ajudar les persones usuàries —la gran majoria estrangeres que no coneixen el transport públic de Barcelona ni el seu sistema tarifari— a comprar el bitllet en les distribuïdores automàtiques. Des d'avui s'hi han afegit informadors especialitzats en títols de transport contractats per TMB.

Possibilitat de venda manual

En segon lloc, i en cas que en alguna franja la venda automàtica no donés l’abast, el personal del metro està en disposició de realitzar la venda manual del bitllet necessari per entrar o sortir per les dues estacions que connecten amb les terminals aeroportuàries si no es fa servir un abonament o un títol social.

Finalment, d’acord amb les autoritats, s’ha establert la disponibilitat de més trens per incorporar-los al carrusel en cas de necessitar més capacitat de transport.

El doble de l'afluència normal

Amb l’operativa especial s’ha pogut gestionar un increment d’afluència que, en termes generals, ha suposat duplicar les validacions diàries en les estacions Aeroport T1 i Aeroport T2. 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 14 octubre, 2019 - 08:30

Dos contenidors roses per a vidre contra el càncer de mama, a pl. Catalunya

El vidre recollit durant dues setmanes es bescanviarà per diners per a una...

divendres, 11 octubre, 2019 - 09:00

S'instal·len 13 nous contenidors per a oli de cuina usat i ja n'hi ha 36

Cada any es recullen al Prat 15 tones, però altres 300 es llencen per l'aigüera

divendres, 4 octubre, 2019 - 10:30

Afectacions al trànsit i als autobusos de la Cursa Popular de diumenge

Diumenge 6 d'octubre, a partir de les 9:30 h i fins a les 12 h, aproximadament, se celebrarà la 39a Cursa Popular del Pr...