Esteu aquí

Obres a la façana de Jardins de la Pau

Les intervencions que tindran lloc en punts de l’exterior permetran mantenir l’activitat diària del centre cívic

Jardins dela Pau

dilluns, 30 maig, 2022 - 12:30

A partir del dia d'avui, 30 de maig, s’inicien uns treballs de reparació a la façana del Centre Cívic de la Pau. Les obres, que es duen a terme per tal de reparar algunes escletxes i humitats que hi ha als murs exteriors de l’edifici, no afectaran més enllà de la façana i no alteraran l’activitat diària del centre. L’actuació tindrà una durada de 4 mesos, durant els mesos d’estiu fins al setembre. Per minimitzar al màxim les molèsties, les intervencions que afectin algun dels accessos es realitzaran durant el mes d’agost, els dies aquests es trobin tancats al públic.

Si bé, les intervencions que es desplaçaran per diversos punts de la façana en algun moment puntual podria causar molèsties lleus a un espai concret del centre, en un principi tots els treballs es realitzen a l’exterior i no han de suposar cap inconvenient a les activitats que tenen lloc dins del centre. Així, tot i la bastida i els treballs que tinguin lloc a l’exterior, l’estiu seguirà ple d’activitat al Centre Cívic Jardins de la Pau.

Aquesta actuació forma part de la reforma integral prevista al centre cívic. L’actuació complerta es va veure afectada amb l’arribada de la Covid-19 i els recursos que estaven previstos per la mateixa van ser, finalment, destinats a projectes de la Taula de reconstrucció. Recordem que es van mobilitzar 5,5 milions d’euros amb mesures urgents en matèria de cohesió social, dinamització econòmica, sostenibilitat i resiliència i innovació digital per pal·liar els efectes de la crisi sanitària.

La rehabilitació de la façana ha rebut una subvenció de la Diputació de Barcelona de 93.289,02 €, en el marc de la convocatòria per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva per a finançar les obres i/o actuacions de reforma, millora i manteniment d'equipaments culturals locals.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 5 desembre, 2023 - 13:30

Temps per cures: espai de canguratge el 21 i 22 de desembre

En horari de matí i tarda, a l’espai joc del Centre Cívic Sant Jordi Ribera...

dimarts, 5 desembre, 2023 - 12:45

La màgia del Nadal arriba al Ribera amb propostes per a tots els públics

Manualitats, circ, gastronomia i molt més us espera al Centre Cívic

dimarts, 5 desembre, 2023 - 10:30

Finalitza el segon Cicle d’història del Prat

Prop de 300 persones assisteixen a les 4 sessions