Esteu aquí

Obres de millora a les escoles

Durant l’estiu, l’Ajuntament ha realitzat diverses actuacions per tal de millorar les instal•lacions dels diferents centres educatius de la ciutat.

dilluns, 13 setembre, 2021 - 14:45

El tancament per vacances a les escoles bressols, escoles d’infantil i primària i instituts de la ciutat han servit per remodelar i actualitzar algunes de les seves instal·lacions.

Per una banda, a la Sol Solet s’ha adaptat l’entrada de subministraments a la cuina amb una plataforma.

Les actuacions a les escoles d’infantil i primària han estat les següents: a l’escola Galileo Galilei s’ha habilitat una sortida d’emergència pel carrer Aneto, a l’escola Charles Darwin a la primera planta s’ha reformat el lavabo per fer-lo accessible, i a l’escola Sant Jaume s’ha substituït la tanca de preescolar i s’han arranjat les cobertes que provocaven humitats. A l’escola Josep Tarradellas s’han remodelat les pistes esportives. Inicialment, com a prova pilot, es fa en aquesta escola  ja que  es trobava amb un alt grau de deteriorament del paviment, gran lliscament i s’havien detectat ubicacions incorrectes del mobiliari esportiu. Per tant, s’ha col·locat un paviment multicapa en la pista amb l’objectiu de reconvertir l’espai per afavorir la pràctica multiesportiva. En el cas de l’escola d’educació especial Can Rigol, s’han canviat els vidres del gimnàs de la primera planta, s’ha reformat un espai per donar resposta a les necessitats educatives i s’ha pintat  integralment el centre.

Als instituts escoles també s’han realitzat intervencions: a l’Institut Escola Pepa Colomer s’han reformat espais de la primera i segona planta d’acord amb el conveni signat amb la Generalitat de Catalunya. Finalment, a l’Institut Escola del Prat l’Ajuntament ha reformat la cantina  i la Generalitat ha continuat amb el procés de reforma de façanes.

Algunes d’aquestes intervencions compten amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, amb un import total de 76.453,68 € procedent del Pla de xoc d’equipaments responsables 2030, en el marc del Pla de concertació de la Xarxa de Governs Locals 2020-2023.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 1 març, 2024 - 14:00

L’Ajuntament del Prat, a la jornada commemorativa del cinquè aniversari del Pacte contra la segregació escolar a Catalunya

La matèria és objecte d’una política pública activa i consensuada al municipi...

divendres, 1 març, 2024 - 12:15

Nou cicle d’activitats de la Jugateca Ambiental

A partir d’aquesta setmana i fins el mes de juny, cada diumenge tindrà lloc...
Substitució de les canonades de la xarxa d’aigua potable en l’àmbit de ctra. Bunyola i el c. Lleida.

dijous, 29 febrer, 2024 - 20:30

L'Ajuntament renovarà la xarxa d'abastament d'aigua a diferents zones de la ciutat per reforçar-ne el rendiment

El projecte aprovat pel Ple municipal possibilitarà la substitució de les...