Esteu aquí

Obres als Carrabiners i al Semàfor per poder ser visitats

Ja han començat les tasques de consolidació i adequació de les ruïnes de dos dels edificis històrics més singulars del Prat.

dimarts, 14 octubre, 2008 - 11:17

L'Ajuntament vol que les restes de la caserna de Carrabiners i de l'edifici del Semàfor, incloses al catàleg del patrimoni històric i arquitectònic de la ciutat, puguin ser visitades. Tots dos edificis estan situats a primera línia de mar, entre la Ricarda i el riu.

Per permetre la visita, les ruïnes han de ser consolidades, i aquest és el motiu de les obres. La visita formarà part d'un dels itineraris dels Espais Naturals del Riu. Caldrà, per tant, creuar el canal de la Bunyola per un pont i seguir un camí que, primer, ens portarà fins a la caserna dels Carrabiners, on una passera de fusta ens permetrà travessar el gran pati i arribar a la platja.

Si seguim pel camí arribarem al Semàfor. Abans, però, una passera ens anirà aixecant del terreny per evitar una zona d'aiguamolls. La passera s'anirà elevant, farà un revolt i entrarà a la planta superior de l'edifici, des d'on gaudirem d'unes bones vistes.

Tot aquest projecte va a càrrec de l'empresa pública Aigües Ter Llobregat (ATLL) com a mesura compensatòria per la construcció, al Prat, de la planta dessalinitzadora metropolitana.

Compartir

Noticies relacionades

Guinguetes platja

divendres, 17 setembre, 2021 - 12:15

Les guinguetes de la platja modifiquen els seus horaris pels últims dies de temporada de bany

La qualitat de l’aigua continua sent excel·lent pel bany segons les darreres...
Projecte Sorell

dijous, 16 setembre, 2021 - 08:30

El programa SORELL aconsegueix estalviar més de 20.000 kg anuals de paper en llibres de text

La iniciativa, a més, permet abaratir la tornada a l’escola un 85% a les...

dilluns, 13 setembre, 2021 - 14:45

Obres de millora a les escoles

Durant l’estiu, l’Ajuntament ha realitzat diverses actuacions per tal de...