Esteu aquí

Oberts dos nous correcans per a gossos

Són grans espais tancats on els cans poden córrer i jugar lliurement sense molestar ningú.

divendres, 17 març, 2006 - 13:27

La bona experiència del correcà del parc Nou, que funciona de manera satisfactòria des de fa uns anys, ha portat l'Ajuntament a crear-ne dos de nous: un als jardins d'Andalusia, d'uns 400 metres quadrats de superfície, i un altre a la confluència de l'avinguda d'Apel·les Mestres amb la del Remolar, d'uns 200 metres quadrats. Aquests dos nous correcans s'acaben d'obrir fa pocs dies.

Els correcans, també anomenats parcs canins, són uns espais tancats, pensats perquè els gossos es puguin esbargir, córrer i jugar amb total llibertat, sense necessitat d'anar lligats ni de portar morrió.

Disposen de bancs per als acompanyants dels gossos i papereres on llençar els excrements (cal recordar que no són pipicans, de manera que, dins dels correcans, també és obligatori recollir les caques dels animals).

Al carrer, lligats
Fora dels correcans, als carrers, places i parcs de la ciutat, l'ordenança municipal d'animals de companyia i l'ús de l'espai públic és molt clara: tots els gossos han d'anar lligats, i aquells de races considerades perilloses han de portar, a més, morrió.

Tot i així, una ordenança, un reglament, no ho resol tot. Sovint, és l'actitud cívica i de respecte entre els ciutadans i ciutadanes el que fa possible que tothom pugui gaudir de l'espai públic  sense problemes de convivència.

Per a qualsevol dubte i/o aclariment sobre els correcans, el seu ús o la normativa sobre la tinença d'animals de companyia, us podeu adreçar a la secció de Salut Pública i Consum de l'Ajuntament (c. Major, 23, de 9 a 13.30 h. Tel. 933790050 ext. 2374).

Compartir

Noticies relacionades

Triatló

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:45

Afectacions de trànsit pel XXV Triatló Ciutat del Prat

El proper diumenge, entre les 8 h del matí i les 2 h del migdia l’accés a la...
Aplec de la Tartana

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:30

Torna l’Aplec de la Tartana

Després de la seva suspensió l’any passat a causa de la pandèmia, aquest...
CRAM

dilluns, 11 octubre, 2021 - 15:15

El CRAM allibera les tortugues Casimiro i Damm

Les dues portaven més de 10 anys en captivitat per tenir falta de visió a un...