Esteu aquí

Obertes les inscripcions a la Festa del Voluntariat del Prat

Serà una jornada de reconeixement a les persones voluntàries del municipi

dimecres, 30 maig, 2018 - 12:30

Un any més, entitats de la ciutat i el Punt de Voluntariat treballen plegades per oferir una jornada de reconeixement a les persones voluntàries.

Centenars de persones s’impliquen i col·laboren de forma altruista per fer del Prat una ciutat millor. Ho fan a través de diverses entitats de la ciutat que dia a dia treballen per aportar el seu granet de sorra en la construcció d’una societat més justa i sostenible per a totes les veïnes i veïns del Prat.

Amb l’objectiu de reconèixer i agrair la tasca de totes aquestes persones voluntàries, el proper 9 de juny al matí tindrà lloc la Festa del Voluntariat del Prat, un espai de trobada entre persones voluntàries, entitats i ciutadania on es combinarà la reflexió, el reconeixement i la diversió per a tothom que hi vulgui participar.

Les inscripcions es poden fer de manera presencial a les Cases d’en Puig, trucant al telèfon 93 379 00 50 (ext. 5600), a través del correu electrònic voluntariat@elprat.cat o omplint el següent formulari.

Compartir

Noticies relacionades

Calor

dimecres, 26 juny, 2019 - 15:00

Consells per afrontar les altes temperatures

La fase més intensa d’aquest episodi tindrà lloc entre dijous i divendres, i...

dimarts, 25 juny, 2019 - 12:15

Més de 3.400 infants i joves del Prat participaran en activitats d’estiu

Més d’un miler han rebut ajuts municipals per facilitar l’accés a aquestes...

dimarts, 25 juny, 2019 - 10:30

Enquesta per a entitats i voluntariat: quines formacions necessiteu?

El Servei de Formació i Assessorament per a Entitats té entre els seus objectius oferir un programa de formació a entitats, adaptad...