Esteu aquí

Obertes les inscripcions per a la 19a Mostra d’Entitats

Període d’inscripcions del 5 de juliol al 5 de setembre

dilluns, 5 juliol, 2021 - 12:15

Durant els dies 17, 18, 19 de desembre a la Granja de la Ricarda, si la situació pandèmica ho permet,  se celebrarà la 19a Mostra d’Entitats del Prat de Llobregat, en el marc de la Fira Avícola.

El període d’inscripcions comença avui, fins el 5 de setembre. Trobareu tota la informació al web de la Mostra. Les entitats interessades han d’omplir el formulari, indicant de quina manera voldrien participar.

Donat el context actual, la Mostra no es podrà dur a terme exactament igual que anys anteriors. El format encara està per definir ja que s’haurà d’adaptar a les mesures de seguretat que corresponguin per la covid-19.

Després de l’estiu les entitats inscrites seran convidades a formar part de les reunions de preparació de la Mostra, amb l’objectiu de decidir el seu paper i el format de participació durant els tres dies que dura l'esdeveniment. 

Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar presencialment a les Cases d’en Puig, per telèfon al 93 379 00 50 Ext. 5600 o per correu electrònic a mostraentitats@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

DigiGresca

dimecres, 20 octubre, 2021 - 12:45

Tret de sortida a la Digigresca, per commemorar el Dia Internacional de la Persona Voluntària

Un projecte creat per joves amb l’objectiu d’apropar-los al Voluntariat

dimarts, 19 octubre, 2021 - 14:15

El pessebre de la plaça de la Vila ja té data d’inauguració

El passat mes juliol va ser el tret de sortida als treballs per començar a elaborar el pessebre de la plaça de Vila d’enguany. Ara a l’octubre...

dimarts, 19 octubre, 2021 - 11:45

L'Ajuntament desplega diverses accions per reactivar la pràctica esportiva entre la població

La campanya municipal “Sortiu i disfruteu” anima la gent del Prat a fer...