Esteu aquí

Obertes les inscripcions per a la 19a Mostra d’Entitats

Període d’inscripcions del 5 de juliol al 5 de setembre

dilluns, 5 juliol, 2021 - 12:15

Durant els dies 17, 18, 19 de desembre a la Granja de la Ricarda, si la situació pandèmica ho permet,  se celebrarà la 19a Mostra d’Entitats del Prat de Llobregat, en el marc de la Fira Avícola.

El període d’inscripcions comença avui, fins el 5 de setembre. Trobareu tota la informació al web de la Mostra. Les entitats interessades han d’omplir el formulari, indicant de quina manera voldrien participar.

Donat el context actual, la Mostra no es podrà dur a terme exactament igual que anys anteriors. El format encara està per definir ja que s’haurà d’adaptar a les mesures de seguretat que corresponguin per la covid-19.

Després de l’estiu les entitats inscrites seran convidades a formar part de les reunions de preparació de la Mostra, amb l’objectiu de decidir el seu paper i el format de participació durant els tres dies que dura l'esdeveniment. 

Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar presencialment a les Cases d’en Puig, per telèfon al 93 379 00 50 Ext. 5600 o per correu electrònic a mostraentitats@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 21 setembre, 2023 - 13:30

Una Festa Major inclusiva i lliure de sexisme

Un any més, arriba una nova edició de la Festa Major. Des de l’Ajuntament es treballa amb l’objectiu de que tota la ciutadania pratenca pugui gaudir-la obertament, sense ...

dilluns, 18 setembre, 2023 - 14:30

La 20a Trobada de Dones centra la seva mirada en la síndrome de la impostora

Van participar més d’un centenar de dones de la ciutat