Esteu aquí

Obertes les inscripcions a la 15a Trobada de Dones del Prat

TEMES: Persones,Dones

La jornada tindrà lloc dissabte 15 de setembre al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa

dilluns, 3 setembre, 2018 - 10:30

A partir d’avui i fins al 14 de setembre es poden formalitzar les inscripcions a la 15a Trobada de Dones del Prat, un espai de retrobament que té per objectiu promoure la participació de les dones a la vida de la ciutat, contribuir a la creació de xarxes entre pratenques, reforçar el valor de la sororitat i crear un discurs crític i feminista al Prat.

Les inscripcions es poden realitzar enviant un correu electrònic (tot indicant el nom, cognoms, telèfon, adreça d'e-mail, taller escollit i si es farà ús de la ludoteca infantil) a dones@elprat.cat, bé trucant al telèfon 93 379 00 50 extensió 5600 / 5603, o bé presencialment les Cases d’en Puig, Serveis de Ciutadania. Com és habitual, la Trobada compta amb ludoteca infantil amb un programa d’activitats dedicat als infants a partir de 3 anys que acompanyin a les seves mares (cal inscripció prèvia).

Programa de la Trobada

Irantzu Varela i Míriam Solà seran les encarregades de donar el toc d’inici a la Trobada, amb una conversa inicial que versarà sobre “Els reptes del feminisme desprès del 8 de març”.

A continuació es faran els tallers o espais formatius “Analitzem privilegis i formes de discriminació”, amb Mariana Olisa, del col·lectiu Afrofeminista; “L’apoderament des de la consciència corporal”, amb la terapèuta pratenca Imma Terribas; “Creant música en femení: cercle de percussió”, amb Music Training Lab; i un taller sobre món laboral i lluita drets de les dones.
 
La Trobada es podrà seguir a les xarxes socials a través del facebook Xarxa Dones del Prat  i el twitter @DonesdelPrat, així com utilitzant el hashtag #15Trobada.

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...
Serveis gent gran reforçats coronavirus

divendres, 27 març, 2020 - 15:15

El Prat reforça els serveis d’acompanyament a les persones grans i en situació vulnerable durant el confinament

S’han reforçat els serveis per garantir que les persones grans i en situació...