Esteu aquí

Obertes les inscripcions del Taller Gran

En marxa a partir del 7 de febrer

dimarts, 18 gener, 2022 - 11:30

El programa municipal de la Gent Gran obre les inscripcions del Taller Gran. Un espai d’aprenentatge comunitari on les persones participants podran intercanviar coneixements, habilitats i compartir el seu temps.

El Taller Gran és un projecte on la ciutadania pratenca, major de 55 anys, podrà disposar d’un espai per dur a terme els seus projectes personals a canvi d’un petit copagament simbòlic.

Les activitats que es podran dur a terme al Taller Gran estaran relacionades amb la creació artística, les reparacions o l’aprenentatge de noves tècniques creatives.

L’espai de treball estarà disponible des del mes de gener fins al setembre, ja que a partir de l’octubre el taller està destinat a la creació del tradicional pessebre de la gent gran.

Prova pilot

El Taller Gran es posarà en marxa el proper 7 de febrer. Inicialment, es durà a terme una prova pilot durant el primer trimestre de l’any 2022, sense cap cost per a les persones inscrites. Aquest serà el punt de partida per a que durant el segon semestre el taller pugui funcionar amb una dinàmica de normalitat. 

Aquest projecte compta amb la col·laboració de la Cooperativa Obrera de Viviendas, entitat que cedeix els espais per dur a terme aquest projecte col·laboratiu.

Per fer les inscripcions us podeu adreçar al Punt de la Gent Gran situat a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4); enviant un correu electrònic a gentgran@elprat.cat; o bé trucant al telèfon 93 379 00 50.

Podeu consultar tots els projectes que s'estan duent a terme a la ciutat i que involucren a la nostra gent gran en aquest enllaç.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 25 maig, 2022 - 14:00

La revista Viure+ del mes de maig, ja al carrer

Una publicació elaborada i destinada a les persones grans del municipi, amb...

divendres, 20 maig, 2022 - 08:15

Set futures professionals de la infermeria completaran la seva formació als Serveis Municipals de Salut Pública i Consum

El centre educatiu de procedència és la Unitat docent multiprofessional d...

dimecres, 18 maig, 2022 - 15:00

Trobada per valorar la primera temporada de Girem el món

L’any passat es va estrenar a El Prat Ràdio un nou programa anomenat “Girem el món”.  Un projecte intergeneracional i d’aprenentatge on les entitat...