Esteu aquí

Obertes les inscripcions per al 2n trimestre dels English Workshops

Són tallers temàtics en anglès adreçats a joves d'ESO

divendres, 29 novembre, 2019 - 14:30

El 18 de novembre es varen obrir les inscripcions als English Workshops per al 2n trimestre, que començarà al gener.

El projecte English workshops va néixer el curs 2018-2019 com una proposta de ciutat amb la voluntat d’enfortir la tasca engegada el curs anterior amb la incorporació d’Auxiliars de Conversa als centres educatius i alhora potenciar la connexió entre espai lectiu i no lectiu. Amb aquesta proposta, l’alumnat d’ESO de la ciutat té la oportunitat de realitzar, com a activitat extraescolar, 3 hores a la setmana de tallers en anglès, reforçant els continguts apresos a l’aula en horari lectiu.

Els tallers que conformen l'English Workshops responen als interessos i motivacions de l’alumnat, centrant-se en l’aprenentatge oral de la llengua. Dinamitzats per mestres natives, tenen com a finalitat potenciar l’ús de l’anglès en contextos educatius reals, millorar la seva competència en llengua anglesa i impulsar la innovació metodològica. Aquests tallers es desenvolupen en quatre instituts de la ciutat: Baldiri Guilera, Estany de la Ricarda, Salvador Dalí i Ribera Baixa. 

Totes aquestes propostes s'emmarquen en els àmbits artístic, tecnològic i esportiu i es desenvolupen en la seva totalitat en llengua anglesa. En l’àmbit artístic, s'ofereix un taller de manualitats (Arts & crafts), on l’alumnat desenvolupa la seva creativitat generant peces artístiques, i un taller de Música i ball (Dance & music) on s’utilitza la veu i el cos com a instrument d’expressió. Pel que fa a l’àmbit tecnològic, prenen protagonisme les xarxes socials i el disseny gràfic en el taller de Social Networks i la programació en el taller de Robotics, on l’alumnat aprèn a construir el seu propi robot. Finalment, amb el taller d’Sports, l’alumnat posa en pràctica l'anglès mitjançant el descobriment de jocs d'arreu del món, creació de circuits i gimcanes esportives. Consulteu les diferents propostes mitjançant aquest enllaç.

Aquests tallers tenen una duració d'un curs escolar, malgrat que s'ofereix la possibilitat d'incorporació o rotació entre tallers, de forma trimestral. Si voleu inscriure-us per aquest 2n trimestre, accediu a la inscripció online aquí.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 4 agost, 2022 - 10:00

L'Illa de la lectura: 25 nenes i nens compartint aventures i complicitats

La Sala Infantil de la Biblioteca Antonio Martín forma infants lectors amb...
Casal d'estiu de natació a la piscina del CEM Fondo d'en Peixo

dilluns, 1 agost, 2022 - 10:45

Uns 3.600 infants i joves han participat als casals i activitats d’estiu al Prat durant el mes de juliol

Durant tot l’agost, es continuaran fent casals i campus nàutics (per aprendre...
Festa_Major

divendres, 29 juliol, 2022 - 10:45

Ens preparem per a la Festa Major 2022!

Al setembre ens espera una Festa Major amb un dia més i que es desenvoluparà...