Esteu aquí

Oberta La Central, la nova parada de vins del Mercat Municipal

A més d'una àmplia selecció de vins, aquest negoci ofereix activitats orientades a descobrir i aprofundir en el món del vi.

dimecres, 23 març, 2022 - 13:00

"Un negoci familiar, al mercat del Prat, i una porta a l’àmbit internacional".  Ricardo Gastón defineix així La Central, la nova parada de vins del Mercat Municipal de la plaça de la Vila.

La Central, que va obrir les portes el 7 de gener passat, ofereix vins de petits i grans productores nacionals i internacionals.  A més, té el seu propi vermut, que es pot comprar a granel, igual que el vi.

Gastón és un apassionat d'aquesta beguda, com el seu soci, Sergi Bernet; tots dos són sommeliers. Per això, una altra de les línies del seu negoci se centra en activitats i formacions orientades a descobrir i aprofundir en el món del vi. Cada dijous, organitzen esdeveniments al mercat dels quals informen al seu compte d'Instagram: @lacentral.winestore. Aquests esdeveniments inclouen jocs de tasts i presentacions de projectes per part de productores, entre d'altres.

La parada també compta amb productes gourmets com ara tòfona i caviar. A més a més, té una biblioteca amb llibres sobre enologia. Aquelles persones que vulguin gaudir de descomptes i estar al dia de totes les activitats organitzades per Bernet i Gastón poden apuntar-se al club del vi.

“La idea de La Central és que qualsevol persona que senti algun tipus de curiositat pel vi, sense necessitat de saber res, se senti còmoda, però també atreure gent que estigui estudiant, entès, professional”, sentencia Gastón.

Els productes de La Central, com els de la resta de parades del mercat, es poden adquirir en línia a https://mercatdelprat.com/.

Compartir

Noticies relacionades

Jornades PIMEC l'Última milla

divendres, 25 novembre, 2022 - 09:00

La Jornada de Logística L’Última Milla reflexiona sobre la convivència entre el comerç de proximitat i el comerç digital

Les jornades, organitzades per PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, El Prat...

dilluns, 21 novembre, 2022 - 09:45

Laila Chaabi, guanyadora del premi Josep Oliva a la cultura i tradició pageses 2022

Chaabi s’encarrega de l’hort de Cal Pastera i és mentora i tutora pedagògica...

divendres, 18 novembre, 2022 - 11:00

La 4a jornada d’Empreses per l’Ocupació reconeix 198 empreses que han participat en programes de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic

La jornada va celebrar-se al Cèntric i va comptar amb una actuació a càrrec...