Esteu aquí

Novetats del Pla de Foment de la Lectura per al curs vinent

El Pla vol aconseguir que el Prat sigui una ciutat de clubs de lectura. Per això dóna suport als clubs que ja existeixen i afavoreix la creació de nous.

dijous, 30 juliol, 2009 - 11:15

De cara al curs vinent està prevista la creació dels següents nous clubs de lectura: Reading English!, Club de lectura per a joves, Club de lectura de la Cooperativa i Club de lectura de Còmic.

A més, continuaran els clubs actuals següents: Cafè amb lletres, Lectures.cat, 3 Clubs de lectura fàcil, Club de novel·la negra, Clubs de Grans Lectors, Bviendo Letras, Club de nous lectors, Club de dones Frida Kahlo, Club de la Casa de Andalucia i Club de lectura de la Sala Sant Jordi.

Durant el mes de novembre es faran dues sessions de formació per a persones que coordinen els clubs de lectura, al centre cívic Jardins de la Pau.

Si voleu informació sobre com participar a un club o us agradaria rebre informació detallada d’alguna de les propostes, escriviu un missatge al correu pladelectura@elprat.cat.

Activitats a les escoles
Durant el proper curs entraran en acció les maletes viatgeres, que es distribuiran pels grups de P5 de tots els centres educatius del Prat i que cada cap de setmana marxaran a les cases dels nens i nenes i de les seves famílies.

L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és que grans i infants gaudeixin de la descoberta del fons bibliogràfic que conté la maleta i durant el cap de setmana puguin passar bones estones llegint o explicant contes.

Les maletes també contindran una petita guia de lectura amb recomanacions de llibres per compartir en família.

També arrenca amb el proper curs escolar la presència quinzenal de baguls plens de llibres a les biblioteques dels centres educatius. Aquesta vegada, el fons de llibre que deixa en préstec la bibliotecaAntonio Martín arribarà al centre amb un personatge que parlarà a l'alumnat de la presència i serveis que ofereix la biblioteca del Prat.

Difusió d'activitats
Trobareu informacions, novetats i activitats al bloc del Pla de Foment de la Lectura.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 20 octubre, 2021 - 15:00

El projecte 'La Cocina de mi Vecina' s'obre a noves incorporacions

El veïnat participant del projecte ha començat a trobar-se per continuar...
Cèntric_espai de formació_Coneix els teus drets i deures a la xarxa

dimecres, 20 octubre, 2021 - 10:00

Noves píndoles digitals al Cèntric

Durant els mesos de novembre i desembre, l'equipament oferirà diferents...

dimarts, 19 octubre, 2021 - 13:30

Com sonen els espais que ens rodegen?

El projecte guanyador de la beca Música i Territori dins la convo /UNZIP ja...