Esteu aquí

Novetats al correfoc infantil: nou horari i recorregut

Enguany el correfoc infantil es farà el diumenge 24 i sortirà des de Fondo d’en Peixo a les 20.15 h

dilluns, 18 setembre, 2017 - 18:00

El correfoc infantil estrena nou recorregut i horari. La Colla Jove i la Colla Infantil de Diables del Prat ompliran de foc i trons els carrers de la ciutat el proper diumenge 24. A les 20.15 h, sortiran del parc del Fondo d’en Peixo i recorreran els carrers fent valer la seva flama, per arribar a la pl. de la Vila. Consulta tot el recorregut al web.

Habitualment, el correfoc infantil es feia el dissabte de Festa Major, abans del Pratifoc i tot just després de la trobada castellera. Això feia que hi hagués una gran concentració d’actes de cultura popular en una mateixa franja, a més de les propostes musicals al parc Fondo d’en Peixo i pàrquing de l’estació. Amb el canvi d’horari es millora l’organització de les diferents activitats i es distribueixen d’una manera més ordenada al llarg dels diferents dies de Festa Major.

El recorregut i horaris del Pratifoc no és modifiquen respecte a anys anteriors: dissabte  les 21 h, amb inici al parc del Fondo d’en Peixo i arribada a la pl. de la Vila. 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 2 abril, 2020 - 10:00

Temps per compartir

Què llegiu a casa?

dimecres, 1 abril, 2020 - 11:45

"El Prat a Casa", nova convocatòria fotogràfica del Centre Cívic Jardins de la Pau

Penja les teves imatges amb els hashtags #AlPratEnsCuidem i #JardinsdeFoto, i...

dimecres, 1 abril, 2020 - 10:00

(Re)pensant en clau de confinament

Diferents veus del cicle (Re)Pensem Europa, que organitza el Cèntric,...